Do zapékací misky nebo na plech rozložíme okapané žampony. Pórek nakrajíme na kolečka a na oleji zprudka osmahneme, přidáme mleté maso a restujeme asi 5 minut, osolíme, opepříme a podle chuti dáme grilovací koření. Předěláme na plech na žampiony a zalijeme šlehačkou a posypeme sýrem. Pečeme asi 20 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miloš
|9. 1. 2011 09:35
Je to samozřejmě rychlé a dobré, ale já osobně do tohoto jídla dávám strouhanou nivu.Ta dá tomuto jídlu úplně jinou chť a vůni.Je jasné že každý nivu nejí,ale to je jenom na chuti každého z nás.Jako přílohu dávám vařené brambory a třeba okurkový salát.
Olga Sitařová
|3. 3. 2008 10:27
Až mě překvapilo, že tak jednoduché jídlo, tak dobře chutná. Místo konzervovaných žampionů, jsem dala čerstvé, podušené na másle. A hlavně, je to rychlé...
Petra Káňová
|14. 1. 2008 11:47
Jako přílohu jste podávali co?Děkuji
Veronika Hajasova
|4. 11. 2007 14:19
Tenhle recept je vynikajici.Doporucuji
Anonym
|30. 8. 2007 17:11
TAK TO TEDA JDU DNES ZKUSIT A PAK DAM VEDET!!SNAD TO BUDE DOBRE?
Lenča
|2. 6. 2007 13:35
Je to opravdu moc dobré. Dnes jsem to uvařila na oběd a všem moc chutnalo.