• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané masíčko se sýry

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané masíčko se sýry
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      ks pórek větší
    • 1
      ks hermelín
    • 100
      g cihla
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek,na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
2
Podáváme s brambory a kdo chce, tak i s tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 14. 8. 2012 14:36

    Výborné. Připravovala jsem z plátků vepřové pečeně a vepřové krkovice přesně podle receptu a všichni si pomlaskávali. Maso bylo krásně šťavnaté. Zařazuji do oblíbených a dávám za jedna.

  • Irča Š. | 27. 3. 2011 14:56

    Dělala jsem dnes rodičům na oběd a je to výborné.Dala jsem koletku,která se krásně nasákla šťávou z pórku a sýrů a chuť mňam

  • Jagi R | 3. 7. 2010 13:10

    Dnes jsem zkusila, bylo to vynikající !

  • Zuzana Šindlerová | 29. 3. 2010 12:35

    Vynikající, chuť pórku s hermelínem naprosto perfektní. Zasloužená 1*.

  • marie mateju | 19. 7. 2009 14:34

    dneska jsme měli k obědu,výborný,dala jsem hermelín, eidam a tvarůžky,pekla jsem 1,5hod. Jasná1

  • Eva Kolčavová | 20. 6. 2009 12:45

    Zrovna jsme poobědvali. Spokojenost na všech stranách a nezbyl ani kousek.

  • Monika Čechurová | 22. 1. 2009 16:14

    Právě jsem tento recept vyzkoušela a musím uznat, že je vážně vynikající.

  • Irena Klasová | 13. 1. 2009 09:21

    Tak jsem to vyzkoušela a ne jedenkrát, zkusila jsem to jak s hermelínem tak i s apetitem, jak psala paní Majka a musím říct, že to bylo výborné.

  • Majka Rončáková | 16. 1. 2008 14:23

    Včera jsem to dělala k večeři, ale neměla jsem Hermelín, tak jsem dala Apetito. Výborné a syté.dávám 1

  • Irena Klasová | 10. 1. 2008 14:09

    Paní Jano, děkuji za informaci, v sobotu určitě vyzkouším.

  • Jana H. | 8. 1. 2008 16:52

    Irenko, asi na 170 - 200 stupňů, já mám horkovzduch, hlídám, buď přidám nebo uberu. Jak dlouho to záleží na mase, ale asi 11/4 - 1,5 hod.Přibližně. Já to zkouším vidličkou.I já to budu dělat, mám návštěvu a bude foto. Ať chutná. Jana H.

  • Irena Klasová | 8. 1. 2008 12:46

    A jak dlouho se to peče a na kolika stupních? Děkuji. Recept vypadá zajímavě a o víkendu bych jej chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Hermelín Mléko Olej Pepř mletý Pórek Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

170
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
65
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
58
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
51
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
45
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact