• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané masíčko se sýry

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané masíčko se sýry
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      ks pórek větší
    • 1
      ks hermelín
    • 100
      g cihla
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek,na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
2
Podáváme s brambory a kdo chce, tak i s tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 14. 8. 2012 14:36

    Výborné. Připravovala jsem z plátků vepřové pečeně a vepřové krkovice přesně podle receptu a všichni si pomlaskávali. Maso bylo krásně šťavnaté. Zařazuji do oblíbených a dávám za jedna.

  • Irča Š. | 27. 3. 2011 14:56

    Dělala jsem dnes rodičům na oběd a je to výborné.Dala jsem koletku,která se krásně nasákla šťávou z pórku a sýrů a chuť mňam

  • Jagi R | 3. 7. 2010 13:10

    Dnes jsem zkusila, bylo to vynikající !

  • Zuzana Šindlerová | 29. 3. 2010 12:35

    Vynikající, chuť pórku s hermelínem naprosto perfektní. Zasloužená 1*.

  • marie mateju | 19. 7. 2009 14:34

    dneska jsme měli k obědu,výborný,dala jsem hermelín, eidam a tvarůžky,pekla jsem 1,5hod. Jasná1

  • Eva Kolčavová | 20. 6. 2009 12:45

    Zrovna jsme poobědvali. Spokojenost na všech stranách a nezbyl ani kousek.

  • Monika Čechurová | 22. 1. 2009 16:14

    Právě jsem tento recept vyzkoušela a musím uznat, že je vážně vynikající.

  • Irena Klasová | 13. 1. 2009 09:21

    Tak jsem to vyzkoušela a ne jedenkrát, zkusila jsem to jak s hermelínem tak i s apetitem, jak psala paní Majka a musím říct, že to bylo výborné.

  • Majka Rončáková | 16. 1. 2008 14:23

    Včera jsem to dělala k večeři, ale neměla jsem Hermelín, tak jsem dala Apetito. Výborné a syté.dávám 1

  • Irena Klasová | 10. 1. 2008 14:09

    Paní Jano, děkuji za informaci, v sobotu určitě vyzkouším.

  • Jana H. | 8. 1. 2008 16:52

    Irenko, asi na 170 - 200 stupňů, já mám horkovzduch, hlídám, buď přidám nebo uberu. Jak dlouho to záleží na mase, ale asi 11/4 - 1,5 hod.Přibližně. Já to zkouším vidličkou.I já to budu dělat, mám návštěvu a bude foto. Ať chutná. Jana H.

  • Irena Klasová | 8. 1. 2008 12:46

    A jak dlouho se to peče a na kolika stupních? Děkuji. Recept vypadá zajímavě a o víkendu bych jej chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Hermelín Mléko Olej Pepř mletý Pórek Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Jahodovo - vanilkový tvaroh

Jahodovo - vanilkový tvaroh

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

103
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
63
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
46
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
44
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
44
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact