• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané masíčko se sýry

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané masíčko se sýry
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      ks pórek větší
    • 1
      ks hermelín
    • 100
      g cihla
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek,na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
2
Podáváme s brambory a kdo chce, tak i s tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 14. 8. 2012 14:36

    Výborné. Připravovala jsem z plátků vepřové pečeně a vepřové krkovice přesně podle receptu a všichni si pomlaskávali. Maso bylo krásně šťavnaté. Zařazuji do oblíbených a dávám za jedna.

  • Irča Š. | 27. 3. 2011 14:56

    Dělala jsem dnes rodičům na oběd a je to výborné.Dala jsem koletku,která se krásně nasákla šťávou z pórku a sýrů a chuť mňam

  • Jagi R | 3. 7. 2010 13:10

    Dnes jsem zkusila, bylo to vynikající !

  • Zuzana Šindlerová | 29. 3. 2010 12:35

    Vynikající, chuť pórku s hermelínem naprosto perfektní. Zasloužená 1*.

  • marie mateju | 19. 7. 2009 14:34

    dneska jsme měli k obědu,výborný,dala jsem hermelín, eidam a tvarůžky,pekla jsem 1,5hod. Jasná1

  • Eva Kolčavová | 20. 6. 2009 12:45

    Zrovna jsme poobědvali. Spokojenost na všech stranách a nezbyl ani kousek.

  • Monika Čechurová | 22. 1. 2009 16:14

    Právě jsem tento recept vyzkoušela a musím uznat, že je vážně vynikající.

  • Irena Klasová | 13. 1. 2009 09:21

    Tak jsem to vyzkoušela a ne jedenkrát, zkusila jsem to jak s hermelínem tak i s apetitem, jak psala paní Majka a musím říct, že to bylo výborné.

  • Majka Rončáková | 16. 1. 2008 14:23

    Včera jsem to dělala k večeři, ale neměla jsem Hermelín, tak jsem dala Apetito. Výborné a syté.dávám 1

  • Irena Klasová | 10. 1. 2008 14:09

    Paní Jano, děkuji za informaci, v sobotu určitě vyzkouším.

  • Jana H. | 8. 1. 2008 16:52

    Irenko, asi na 170 - 200 stupňů, já mám horkovzduch, hlídám, buď přidám nebo uberu. Jak dlouho to záleží na mase, ale asi 11/4 - 1,5 hod.Přibližně. Já to zkouším vidličkou.I já to budu dělat, mám návštěvu a bude foto. Ať chutná. Jana H.

  • Irena Klasová | 8. 1. 2008 12:46

    A jak dlouho se to peče a na kolika stupních? Děkuji. Recept vypadá zajímavě a o víkendu bych jej chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Hermelín Mléko Olej Pepř mletý Pórek Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová kaše

Bramborová kaše

Vepřové bavorské závitky

Vepřové bavorské závitky

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Sýrová polévka s vejci

Sýrová polévka s vejci

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

96
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
87
Horká čokoláda s lískovými oříšky
Horká čokoláda s…
21
Pečené brambory Hasellback
Pečené brambory…
17
Houbové aglio olio
Houbové aglio olio
17
Tvarohové smaženky
Tvarohové smaženky

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 20.–21. 9. 2025: Kdo zažije romantiku a kdo si užije rodinnou pohodu?

Horoskop na víkend 20.–21. 9. 2025: Kdo zažije romantiku a kdo si užije rodinnou pohodu?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Michaela Bakala Maláčová: Pohřbila tatínka!

Michaela Bakala Maláčová: Pohřbila tatínka!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact