• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané kotlety

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové kotlety nebo libová krkovička
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      lžíce zeleninové lečo sterilované nebo mražené
    • 150
      g sýr
    • 150
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku naklepeme, na obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky, lžící leča. Takto upravené kotlety dáme na pekáček, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a upečeme.
2
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila Tatíčková | 9. 4. 2010 12:05

    Dělala jsem nedávno, jen místo šunky jsem dala klobásku. A můj chlap, když vylizoval talíř, tentokrát vůbec neprotestoval, že na něm zkouším "nějaké hokus-pokusy" :-) !

  • jiří martinek | 20. 3. 2010 11:38

    Dneska určitě vyzkouším, manželka má narozeniny a tak něco dobrého jí určitě potěší. Děkuji za nápad!!

  • Bára Kratochvílová | 17. 2. 2009 12:25

    Super MŇAMKA!!!

  • K R | 14. 10. 2007 22:13

    vynikající i bez leča - můj muž ho nesnáší ... .)

  • Anonym | 13. 10. 2007 18:37

    zkus jsem to s bramborem dole a fakt vinikajici vrele vsem doporucuju

  • Ilona Cooper | 10. 10. 2007 16:18

    Vynikajici!

  • denda04 Zdenka | 27. 12. 2006 10:51

    tohle dělám tak ,že dám dolů do opekáčku brambory a na ně pokaldu maso může být ,kuře. kotlet bůček . krkovička a zeleninu a podleji trochu vodou je to super my tomu řikáme trojboj nebo dávám vše at si každý vybere maso

  • Fleur | 1. 5. 2006 19:48

    MŇAMKA

  • Barbora Fraisová | 1. 5. 2006 12:36

    Pošušňáníčko :-).

  • Nová | 9. 3. 2006 14:41

    Anonymovi: myslím, že nevadí, když nedáte šlehačku, maso i zelenina pustí šťávu a anglická slanina tuk, můžete zakapat trochou vody nebo pivem

  • Anonym | 8. 3. 2006 20:15

    Bude vadit kdyz nedam slehacku?

  • Stáňa Nová | 5. 2. 2006 17:39

    Moc se mi povedlo, dík za recept

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:50

    Rychlé, dobré, dělám i ze stehenních kuřecích řízků

  • Ivča | 20. 10. 2005 07:56

    Super inspirace na víkend.Dělám něco podobného,ale to lečo s anglickou tomu dá určitě šmrnc.

  • mája | 17. 10. 2005 17:44

    také to dělám jak p.Alžběta a je to vážně moc dobrý

  • Alžběta | 17. 10. 2005 12:34

    Dělám něco podobného. Jen na naklepanou krkovičku pokrájím na kolečka cibuli a maso dávám do většího pekáčku, k masu totiž také přidávám nakrájené syrové brambory a peču všechno dohromady. Velmi dobré

  • Helena Fixová | 16. 10. 2005 12:54

    Dělám již několik let s malou úpravou, plátky masa prudce opeču a dávám na ně opečenou cibulku.

  • Anonym | 15. 10. 2005 20:13

    Iva má pravdu, jdenoduchý a rychlý

  • Iva | 15. 10. 2005 18:13

    Fakt je to super. Je to jednoduchy a opravdu vyborny...

  • Alis | 13. 10. 2005 18:50

    Dobré a rychlé, příjemná večeře. Do šlehačky jsem přidala 1 rozmačkaný stroužek česneku a několik střiků sojovky

  • Vlasta Vencová | 7. 10. 2005 18:40

    Prosím o opravu, má být správně krkovičku naklepeme. Omlouvám se za chybu a prosím redakci o opravu. Děkuji

  • Alina | 5. 10. 2005 20:02

    Souhlasím s Ajou, dobré, rychlé

  • Aja | 4. 10. 2005 19:31

    Moc dobrá a jednoduchá večeře, moc jsme si pochutnali, šlehačku jsem neměla, tak jsem dala Tatra mléko grand a bylo to fajn. Lečo jsem měla ve sklenici sterilované

  • Nová | 4. 10. 2005 18:20

    Vypadá to pěkně, vyzkouším k večeři

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Grilovací koření Pepř mletý Šlehačka Sůl Šunka Sýr Vepřové kotlety Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Květákový nákyp jako příloha

Květákový nákyp jako příloha

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

45
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…
20
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
20
Zapečené těstoviny s květákem a kapustou
Zapečené těstoviny s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Zapékané kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact