Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlejeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.
Dnes to delam uvidim jak to dopadne,cet jsem recenze no mam kousek strach O:-) =-O
Vendula
|25. 1. 2007 00:01
Dala jsem tam ten vypek a pak trochu vody,ne moc ale stejne se to napilo.No nevadi, vsechno se povest nemusi.:-]
Věra
|23. 1. 2007 21:55
Ono asi opravdu źáleží na tom, co komu chutná. Podlitý trojobal nemůže dopadnout jinak než napitý. Ale někdo to třeba má rád.
Mirka G.
|23. 1. 2007 15:09
Vendulka, nepodliali ste to veľkým množstvom vody? Mne sa to ešte nikdy nestalo, aby sa ten obal napil vodou. Ale podlievam priebežne.
Vendula
|23. 1. 2007 13:50
Tento recept se mi vubec nepovedl. Vse slo dobre do doby, kdy jsem dala rizky zapekat do trouby a obal se okamzite napil vodou a zacal odpadavat od masa a chutove to bylo plane. Bohuzel musim dat za 5.
Hana Rožníčková
|8. 1. 2007 13:12
Takto dělám " Obrácené roštěnky", nikdy se mi nestalo, že by byly tvrdé, jsou vynikající a rádi k tomu papáme rýži. Dělala jsem je i v římském hrnci a na dno jsem dala dost cibule na půlkolečka.