• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané hovězí řízky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané hovězí řízky

autor: Mirka.G.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané hovězí řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hovězí maso
    • 4
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce hořčice
    • 80
      g strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlejeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.
2
Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • krb
    krb | 18. 8. 2013 15:09

    tož taky jsem to moc podlél,ale jinak fajn :-)

  • MAREK | 22. 11. 2011 13:25

    Dnes to delam uvidim jak to dopadne,cet jsem recenze no mam kousek strach O:-) =-O

  • Vendula | 25. 1. 2007 00:01

    Dala jsem tam ten vypek a pak trochu vody,ne moc ale stejne se to napilo.No nevadi, vsechno se povest nemusi.:-]

  • Věra | 23. 1. 2007 21:55

    Ono asi opravdu źáleží na tom, co komu chutná. Podlitý trojobal nemůže dopadnout jinak než napitý. Ale někdo to třeba má rád.

  • Mirka G. | 23. 1. 2007 15:09

    Vendulka, nepodliali ste to veľkým množstvom vody? Mne sa to ešte nikdy nestalo, aby sa ten obal napil vodou. Ale podlievam priebežne.

  • Vendula | 23. 1. 2007 13:50

    Tento recept se mi vubec nepovedl. Vse slo dobre do doby, kdy jsem dala rizky zapekat do trouby a obal se okamzite napil vodou a zacal odpadavat od masa a chutove to bylo plane. Bohuzel musim dat za 5.

  • Hana Rožníčková | 8. 1. 2007 13:12

    Takto dělám " Obrácené roštěnky", nikdy se mi nestalo, že by byly tvrdé, jsou vynikající a rádi k tomu papáme rýži. Dělala jsem je i v římském hrnci a na dno jsem dala dost cibule na půlkolečka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Hovězí maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Zeleninová polévka s pohankou

Zeleninová polévka s pohankou

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

244
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
36
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
29
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
22
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Zapékané cukety s kuřecím masem
Zapékané cukety s kuřecím masem
Zapékané filé se sýrem
Zapékané filé se sýrem
Zapékané halušky
Zapékané halušky
Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
  • Recepty.cz
  • Zapékané hovězí řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact