• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané brambory se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané brambory se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané brambory se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g brambory
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 1
      ks papriková klobása
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nakrájíme na tenčí kolečka, rozprostřeme je na dno pekáče vyloženého papírem na pečení, brambory osolíme, na brambory dáme vrstvu zelí, okmínujeme, opaprikujeme, opepříme, dále vrstvu klobásy nakrájené na kolečka, následuje další vrstva brambor, zelí atd., poslední vrstva jsou brambory.
2
Dáme péci do trouby, po cca 15 minutách zalijeme zakysanou smetanou. Pečeme do změknutí brambor, tj. cca 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané brambory s kysaným zelím, slaninou klobásou a tymiánem

Zapékané brambory s kysaným zelím,…

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Zapékané brambory (těstoviny) s kapustovou směsí

Zapékané brambory (těstoviny) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ruzena | 22. 5. 2014 16:40

    :-[ ja pouzivam casto jogurt misto smetany

  • Ver | 2. 9. 2013 10:44

    Myslíte že bych mohla zakysanou smetanu nahradit bílím jogurtem?

  • Anonym | 10. 5. 2013 17:26

    V seznamu ingrediencí je cibule, v postupu nezmíněna.

  • hoorai | 5. 8. 2012 12:35

    tak koukám samá chvála jdu se na to vrhnout :)

  • katerina lipkova | 26. 4. 2010 12:58

    ja teda bez klobasy,ale mnamka

  • Anonym | 24. 4. 2007 14:01

    To jsem moc ráda, díky! Zkuste někdy Roštěnou trampa Vaňky pod Hovězím masem! H.

  • Daniela | 4. 4. 2007 05:47

    Paní Hanko, velice dobré a rychlé, moc nám to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Kysané zelí Paprika Papriková klobása Pepř mletý Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Hovězí na houbách II.

Hovězí na houbách II.

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Perníčky V.

Perníčky V.

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

111
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
40
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
22
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
22
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Bydlení ředitele soutěže krásy Sama Dolceho: Panství na pár metrech!

Bydlení ředitele soutěže krásy Sama Dolceho: Panství na pár metrech!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Zapékané brambory se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact