• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané brambory se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané brambory se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané brambory se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g brambory
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 1
      ks papriková klobása
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nakrájíme na tenčí kolečka, rozprostřeme je na dno pekáče vyloženého papírem na pečení, brambory osolíme, na brambory dáme vrstvu zelí, okmínujeme, opaprikujeme, opepříme, dále vrstvu klobásy nakrájené na kolečka, následuje další vrstva brambor, zelí atd., poslední vrstva jsou brambory.
2
Dáme péci do trouby, po cca 15 minutách zalijeme zakysanou smetanou. Pečeme do změknutí brambor, tj. cca 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané brambory s kysaným zelím, slaninou klobásou a tymiánem

Zapékané brambory s kysaným zelím,…

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Zapékané brambory (těstoviny) s kapustovou směsí

Zapékané brambory (těstoviny) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ruzena | 22. 5. 2014 16:40

    :-[ ja pouzivam casto jogurt misto smetany

  • Ver | 2. 9. 2013 10:44

    Myslíte že bych mohla zakysanou smetanu nahradit bílím jogurtem?

  • Anonym | 10. 5. 2013 17:26

    V seznamu ingrediencí je cibule, v postupu nezmíněna.

  • hoorai | 5. 8. 2012 12:35

    tak koukám samá chvála jdu se na to vrhnout :)

  • katerina lipkova | 26. 4. 2010 12:58

    ja teda bez klobasy,ale mnamka

  • Anonym | 24. 4. 2007 14:01

    To jsem moc ráda, díky! Zkuste někdy Roštěnou trampa Vaňky pod Hovězím masem! H.

  • Daniela | 4. 4. 2007 05:47

    Paní Hanko, velice dobré a rychlé, moc nám to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Kysané zelí Paprika Papriková klobása Pepř mletý Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

40
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Salát z rýžových nudlí s kuřetem a avokádem
Salát z rýžových nudlí s…
15
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
14
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Divoký večírek pořadu Showtime: Sexy Perkausová a Gavriely i polibek Absolonové

Divoký večírek pořadu Showtime: Sexy Perkausová a Gavriely i polibek Absolonové

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Zapékané brambory se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact