Skvělé, chutné, při volbě kvalitního sýra si dejte záležet, ale nemyslete si že to nejdražší musí být top. I mozzarella dělá divy a osvědčila se mi s bylinkama maximálně.
Velmi chutná. Dá se jíst i samotná.
Na zapekané zelenině ujíždíme dva až tři krát do týdne a děláme jí v grilu s víkem <:-) <3 :-)) :-D :-P
Je to boží :-* nevím co napsat jinýho protože fakt je
Vyzkoušeno už několikrát, je to vynikající a také variabilní a zdravé.
Naprosto luxusní!!! Měli jsme včera místo chleba a hořčice ke špekáčkům a jen se po ní zaprášilo. Všichni se rozplývali blahem... ;-) Děkuji! :-*
Ohromně jsme si pochutnali,doporučuji.
Výborné!!!! dělám to každý víkend celé léto, někdy to dusím a přidám kečup a podávám s těstovinami! :-*
U nás zeleninu jíme všichni a rádi. Lilek vypotit nenechávám a dávám ho rovnou k ostatní zelenině. Takto připravuji zeleninu často, výborná jak s mozzarelou tak i nivou nebo i bez sýru.
Chutnala velmi dobře i bez estragonu. Super večeře z jednoho pekáče. Dokonce ji jedl i náš syn, který zeleninu skoro nevezme do pusy. Sypala jsem Goudou a to docela bohatě ;-) :-) .
Velká dobrota, kořenila jsem Adžikou a doporučuji vyzkoušet se strouhaným balkánem, dělat jí budu často je vynikající!
...krajela jsem na kosticky, pridala jsem sezamova seminka a posypala parmezanem.
Jednoducha a rychla vecere, pocenim lilku a loupanim rajcat jsem se nezdrzovala. Estragon a feferonky jsem vynechala. ;-)