Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|3. 10. 2009 13:36
Všetky suroviny sú v poriadku, asi bude chyba inde ako v recepte. Cuketu treba dobre vypotiť a s korením opatrne. Pekný deň. Zora
Veronika Švehlová
|3. 10. 2009 12:08
horší jídlo sem snad nikdy nejedla. docela mi to zošklivilo chut na cuketu! nedoporučuju
Ivana Samcová
|27. 7. 2007 19:12
K masu jsem přidala trochu rajčatového protlaku. Rýži podle Margity v množství 300g. Smetanu jsem měla jen zakysanou, ale příště dám raději ke šlehání.Cuketa je velmi dobrá, druhý den po odležení je ještě lepší.
Margita
|2. 8. 2006 06:46
Výborné. Všetko som robila ako je napísané. Ryžu by som dala v budúcnosti v množste 30 dkg. Príloha rajčinový šalát. Smotanu som použila na šľahanie. Možná by bola dobrá aj pochúťková smotana. V budúcnosti určite vyskúšam aj so zemiakmi. Dávam 1.
Tereza Jarčušková
|12. 10. 2005 06:55
Včera som tento recept vyskúšala, bol veľmi dobrý. Zabudla som síce na muškátový oriešok, ale to nevadilo. Bolo to výborné.