Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Skrblik
|15. 12. 2015 21:29
Dalsi z dobrych ale nedotazenych receptu, opravdu nechapu, proc nenapisete kolik ceho, na kolik stupnu, pripadne jak dlouho.Takoveto stranky urcite nenavstevuji pouze ti kteri "vedi" a uz vubec nechapu dalsi prispevatele kteri sem pisi a rozplyvaji se nad tim jak se jim to povedlo, proc to neobjasni, kdyz pisatel se k tomu nema.
Jsem zacatecnik a postupoval jsem takto : mel jsem dva filety, na obalu psali ze cista hmotnost 240g.Na to jsem pouzil hladkou mouku, tretinu male mrkve, cca pulku male petrzele, pulku platku z velkeho celeru, jedno vejce a dva strouzky cinskeho(slabsiho cesneku).K dispozici jsem mel pouze platkovy syr 30%, tak jsem nastrouhal cca pulku z 100g baleni.
Na panvy jsem rozpalil olej na maximum na nejvetsim horaku, takto naprudko jsem to opekl z obou stran, ve chvili kdy to zaclo chytat zlatavou barvu tak jsem to stahl cca na pulku az 3/4 a dopekl do zlatova.troubu jsem dal na gryl a rozehral na 175°, v ni jsem to nechal 10min, pote jsem zvysil na 200° a nechal dalsi 4min.Vysledek me mile prekvapil, bylo to k jidlu a bylo to dobre.Pri opekani na panvy jsem jeste zkusil opeci platek celeru potreny rozetrenym cesnekem a jako doplnek se to osvedcilo.
Vareni zdar a piste recepty poradne ;-)
Fakt super recept ;-). Dělala jsem to takhle poprvé a už nikdy nebudu dělat jinak!!!! Díky moc za inspiraci a ať se daří :-P
marktea
|6. 8. 2014 12:51
priste davejte aj stupne a na kolik se to dela
O:-) O:-) O:-) O:-)
slay3r_cs***
|27. 8. 2013 14:15
Dnes jsem to zkoušel uvařit a byl jsem mile překvapen. Udělal jsem pangase a na zkoušku vepřové a dokonalost obojího...
Anetka
|31. 7. 2012 11:03
Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html
Nora
|21. 6. 2012 13:48
Naprosto PERFEKTNI recept!! Velice dekuji za nej, mazel i ja spolu s malým synkem jsme si toto jídlo doslova zamilovali... Jednoduche, rychle, zdrave a hlavne naprosto vynikajici!!! vyslodek prekvapil celou rodinu, na prvni pohled tento recept nevypada tak chutne, ale kombinace surovin je neprekobatelna..
Výborné, moc děkuji za recept. Trochu jsem se bála té zeleniny, ale je to fakt moc dobré, už jsem dělala několikrát, je to jeden z mála receptů, kdy sním rybu a nevadí mi:)
Boka
|2. 4. 2011 11:12
zeleninu dáváte povařenou nebo ne ? jak dlouho zapékáte a na kolik stupňů?
Docela dobré, jen jsem to přehnala s mrkví, takže to bylo až moc sladké. Ale prcek si pomlaskával :))) Příště dám více petržele a případně ještě celer.
asi takto :)..nikdy jsem ryby odmalička nejedla,jelikož mi tak smrdí,že je prostě nepozřu.jsem po porodu a nabrala jsem hoodně kil a proto jsem se rozhodla zkusit ryby jíst jakožto zdravé a dietní jídlo.Udělala jsem tento recept a absolutně jsem rybu nevnímala.Manžel,ten se jen olizoval a co teprve za studena,to je tedy taky mňamka.Zeleninu jsem dala na co jsem přišla(kukuřice,hrášek,mrkev,cibulky,žampiony) a prostě vynikající.
:-) Tak to jsme si dnes móóóc pochutnali. Já jsem dala zeleninu mraženou s kukuřicí. Nemělo to chybu!!! Děkuji za tip. ;-)
Marie Šindelová
|22. 9. 2009 07:04
Tohle je recept na 1.A těch možností,stačí jen otevřít ledničku.Brzy zopakuji.
Helena Davídková
|29. 4. 2009 19:30
Inspirovala jsem se tímto receptem a výsledek byl prostě báječný. Jen jsem pangase nesmažila na oleji, ale upekla "na sucho" v troubě, navrch jsem místo mrkve a petržele dala kukuřici a žampiony. Jinak postup stejný. Myslím, že recept má mnoho obměn, ale všechny budou super. Díky za tip :o)
Markéta Henychová
|22. 2. 2009 09:15
výborné, u nás oblíbená ryba, manžel si pochutnal
jana Hnyková
|15. 12. 2008 10:31
Včera jsme měli takto upraveného pangase k obědu a byla to mňamka!! určitě brzy zase uděláme, je to rychlé, jednoduché....prostě výborné!!
martina kunstová
|16. 11. 2008 22:59
Takto upravený pangasius chutnal i mým dětem - a to je co říct, protože dostat do nich rybu je nadlidský výkon.
Naďa Lhotáková
|1. 3. 2008 18:01
Dávám za 1 !!!!
Eva Přecechtělová
|27. 1. 2008 17:44
Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.
Eva Přecechtělová
|27. 1. 2008 17:43
Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.
Jana
|22. 1. 2008 07:34
Souhlasím s paní Ivetou. Obyčejné filé už ani nekupuji.
Iveta Soralova
|17. 1. 2008 21:06
Pangasius znám jinou rybu už nedělám.Ten rozdíl mezi pangasiem aobyčejným filé je propastný.Ať tuhle rybu uděláte na jakýkoli způsob bude to vynikající.
Jana Nesvadbová
|17. 1. 2008 16:29
Konečně nějaký nový recept- alespoň pro mně- vypadá moc dobře a už z popisu voní, a vyzkouším. určitě bez brambor jen s tatarkou.