• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený pangasius

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 33
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety
    • koření na ryby
    • mouka
    • olej
  • Omáčka
    • mrkev
    • petržel
    • vejce
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Filety po rozmražení posypeme kořením a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji je nejprve zprudka a pak na mírném ohni opékáme dozlatova.
2
Zeleninu a sýr nastrouháme, spojíme vajíčkem. Filety naskládáme na pekáč a "napatláme" na ně majdu. Dáme zapéct pod gril.
3
Výborné jsou k tomu brambory, ale když se mě nechce je vařit, jím rybu jenom s troškou tatarky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Zapečený pangasius II.

Zapečený pangasius II.

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Skrblik | 15. 12. 2015 21:29

    Dalsi z dobrych ale nedotazenych receptu, opravdu nechapu, proc nenapisete kolik ceho, na kolik stupnu, pripadne jak dlouho.Takoveto stranky urcite nenavstevuji pouze ti kteri "vedi" a uz vubec nechapu dalsi prispevatele kteri sem pisi a rozplyvaji se nad tim jak se jim to povedlo, proc to neobjasni, kdyz pisatel se k tomu nema. Jsem zacatecnik a postupoval jsem takto : mel jsem dva filety, na obalu psali ze cista hmotnost 240g.Na to jsem pouzil hladkou mouku, tretinu male mrkve, cca pulku male petrzele, pulku platku z velkeho celeru, jedno vejce a dva strouzky cinskeho(slabsiho cesneku).K dispozici jsem mel pouze platkovy syr 30%, tak jsem nastrouhal cca pulku z 100g baleni. Na panvy jsem rozpalil olej na maximum na nejvetsim horaku, takto naprudko jsem to opekl z obou stran, ve chvili kdy to zaclo chytat zlatavou barvu tak jsem to stahl cca na pulku az 3/4 a dopekl do zlatova.troubu jsem dal na gryl a rozehral na 175°, v ni jsem to nechal 10min, pote jsem zvysil na 200° a nechal dalsi 4min.Vysledek me mile prekvapil, bylo to k jidlu a bylo to dobre.Pri opekani na panvy jsem jeste zkusil opeci platek celeru potreny rozetrenym cesnekem a jako doplnek se to osvedcilo. Vareni zdar a piste recepty poradne ;-)

  • Michaela | 30. 3. 2015 12:39

    Opravdu vynikajici

  • Lupetto | 12. 11. 2014 14:20

    Fakt super recept ;-). Dělala jsem to takhle poprvé a už nikdy nebudu dělat jinak!!!! Díky moc za inspiraci a ať se daří :-P

  • marktea | 6. 8. 2014 12:51

    priste davejte aj stupne a na kolik se to dela O:-) O:-) O:-) O:-)

  • slay3r_cs*** | 27. 8. 2013 14:15

    Dnes jsem to zkoušel uvařit a byl jsem mile překvapen. Udělal jsem pangase a na zkoušku vepřové a dokonalost obojího...

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:03

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Nora | 21. 6. 2012 13:48

    Naprosto PERFEKTNI recept!! Velice dekuji za nej, mazel i ja spolu s malým synkem jsme si toto jídlo doslova zamilovali... Jednoduche, rychle, zdrave a hlavne naprosto vynikajici!!! vyslodek prekvapil celou rodinu, na prvni pohled tento recept nevypada tak chutne, ale kombinace surovin je neprekobatelna..

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 1. 11. 2011 07:54

    Výborné, moc děkuji za recept. Trochu jsem se bála té zeleniny, ale je to fakt moc dobré, už jsem dělala několikrát, je to jeden z mála receptů, kdy sním rybu a nevadí mi:)

  • Boka | 2. 4. 2011 11:12

    zeleninu dáváte povařenou nebo ne ? jak dlouho zapékáte a na kolik stupňů?

  • Daniela Barvínková | 21. 3. 2011 21:09

    :-) Moc nám všem doma chutnalo :) trochu se ztratila chuť té ryby, ale mně to nevadilo, jistě zopakujeme.

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:52

    Docela dobré, jen jsem to přehnala s mrkví, takže to bylo až moc sladké. Ale prcek si pomlaskával :))) Příště dám více petržele a případně ještě celer.

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:47

    Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

  • marcela | 6. 1. 2011 09:10

    dobre

  • Anna | 17. 10. 2010 23:08

    Dnes jsem pangase udělala k obědu, k mrkvi jsem nastrouhala celer,příloha šťouchané brambory ,nemělo to chybu dík za výborný recept. <

  • Irča Š. | 16. 10. 2010 15:56

    asi takto :)..nikdy jsem ryby odmalička nejedla,jelikož mi tak smrdí,že je prostě nepozřu.jsem po porodu a nabrala jsem hoodně kil a proto jsem se rozhodla zkusit ryby jíst jakožto zdravé a dietní jídlo.Udělala jsem tento recept a absolutně jsem rybu nevnímala.Manžel,ten se jen olizoval a co teprve za studena,to je tedy taky mňamka.Zeleninu jsem dala na co jsem přišla(kukuřice,hrášek,mrkev,cibulky,žampiony) a prostě vynikající.

  • Eva1 | 14. 10. 2010 23:19

    Rychlá lehká večeře se spoustou možností obměny.

  • D@r!nk@ | 11. 10. 2010 16:14

    :-) Tak to jsme si dnes móóóc pochutnali. Já jsem dala zeleninu mraženou s kukuřicí. Nemělo to chybu!!! Děkuji za tip. ;-)

  • Marie Šindelová | 22. 9. 2009 07:04

    Tohle je recept na 1.A těch možností,stačí jen otevřít ledničku.Brzy zopakuji.

  • Helena Davídková | 29. 4. 2009 19:30

    Inspirovala jsem se tímto receptem a výsledek byl prostě báječný. Jen jsem pangase nesmažila na oleji, ale upekla "na sucho" v troubě, navrch jsem místo mrkve a petržele dala kukuřici a žampiony. Jinak postup stejný. Myslím, že recept má mnoho obměn, ale všechny budou super. Díky za tip :o)

  • Markéta Henychová | 22. 2. 2009 09:15

    výborné, u nás oblíbená ryba, manžel si pochutnal

  • jana Hnyková | 15. 12. 2008 10:31

    Včera jsme měli takto upraveného pangase k obědu a byla to mňamka!! určitě brzy zase uděláme, je to rychlé, jednoduché....prostě výborné!!

  • martina kunstová | 16. 11. 2008 22:59

    Takto upravený pangasius chutnal i mým dětem - a to je co říct, protože dostat do nich rybu je nadlidský výkon.

  • Naďa Lhotáková | 1. 3. 2008 18:01

    Dávám za 1 !!!!

  • Eva Přecechtělová | 27. 1. 2008 17:44

    Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.

  • Eva Přecechtělová | 27. 1. 2008 17:43

    Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.

  • Jana | 22. 1. 2008 07:34

    Souhlasím s paní Ivetou. Obyčejné filé už ani nekupuji.

  • Iveta Soralova | 17. 1. 2008 21:06

    Pangasius znám jinou rybu už nedělám.Ten rozdíl mezi pangasiem aobyčejným filé je propastný.Ať tuhle rybu uděláte na jakýkoli způsob bude to vynikající.

  • Jana Nesvadbová | 17. 1. 2008 16:29

    Konečně nějaký nový recept- alespoň pro mně- vypadá moc dobře a už z popisu voní, a vyzkouším. určitě bez brambor jen s tatarkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na ryby Mouka Mrkev Olej Pangasius Petržel Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Zdravější marokánky

Zdravější marokánky

Ořechové řezy ledové - cukroví

Ořechové řezy ledové - cukroví

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Levná a rychlá bábovka

Levná a rychlá bábovka

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Tzaziky

Tzaziky

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

169
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
54
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
46
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
41
Klasické lečo
Klasické lečo
36
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 22. 5. 2025: Kdo by si měl dát pozor na kritiku a koho čeká zkouška v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 22. 5. 2025: Kdo by si měl dát pozor na kritiku a koho čeká zkouška v práci?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Zapečený losos s chřestem
Zapečený losos s chřestem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým…
Zapečený pangasius II.
Zapečený pangasius II.
Zapečený pórek s parmskou šunkou
Zapečený pórek s parmskou šunkou
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact