• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem

autor: LaNicky
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g pangasius
    • 400
      g rajčata
    • olivový olej
  • Bylinkový krém
    • 300
      g zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek nebo podle chuti
    • 2
      lžička provensálské bylinky
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem.
2
Rajčata nakrájíme na plátky, rybí filety omyjeme, osušíme a překrájíme na menší kousky. Podle chuti můžeme pokapat citronovou šťávou.
3
Zapékací misku vytřeme olejem a na dno rozlijeme bylinkový krém. Pak ji střídavě plníme kousky ryby a rajčat.
4
Vše zapékáme v troubě při 200°C asi 20 MINUT.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas na rajčatech

Pangas na rajčatech

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alexa | 13. 3. 2012 12:59

    Recept super, až na maličkost - tu rybu. :-( Ale je fakt, že pangas dokáže pokazit hodně.... Doporučuji nahradit treskou (chlazenou, žádné supermarketové mrazáky!!!) a pak je to dokonalé <3

  • Jarča | 11. 10. 2011 13:31

    ;-) taky mě to moc chutnalo,přílohu jsem dala bagetku

  • Pangas | 4. 10. 2011 13:56

    Luxus nezbývá nic jiného než jen doporučit...Výborný, jednoduchý a za 20 minut hotový. Jako přílohu jsem měl hranolky. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Ostatní Dietní Rybí Oběd Pečení Dietní Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Olivový olej Pangasius Pepř mletý Provensálské bylinky Rajčata Sůl Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolky

Pikantní fazolky

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí směs s bramboráčky

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

88
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Krupicový dezert se…
60
Nepečený jablkový dort
Nepečený jablkový dort
32
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Divočina v muzikálové šatně: Hůlka s Vojtkem stáhli kaťata a...

Divočina v muzikálové šatně: Hůlka s Vojtkem stáhli kaťata a...

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Zapečený lilek s tuňákem
Zapečený lilek s tuňákem
Zapečený losos s chřestem
Zapečený losos s chřestem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius II.
Zapečený pangasius II.
Zapečený pórek s parmskou šunkou
Zapečený pórek s parmskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact