• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečený mls
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • brambory
    • máslo
    • 0,25
      l smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji osmažíme.
2
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
3
Zapékací pekáček vyložíme alobalem tak, abychom mohli po naplnění obsah uzavřít. Vyložený pekáček po dně poklademe plátky másla, nato dáme 1/2 brambor, dále osmahnuté maso, na ně vyklopíme obsah zeleniny i se šťávou (větší kousky pokrájíme) a navrch dáme zbytek brambor.
4
Poklademe opět plátky másla a alobal dobře uzavřeme a pečeme.
5
Asi po 25 minutách zkontrolujeme, zda jsou brambory měkké a je-li tomu tak, odkryjeme alobal a pečeme do zhnědnutí brambor.
6
Když brambory růžoví, tak obsah zalijeme šlehačkou a opatrně promícháme (pozor, aby se alobal neprotrhl). Necháme asi ještě 5-7 minut dopéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 29. 1. 2007 20:35

    Já používám zeleninu čerstvou. A pokud je to maso předsmažené (nebo mleté - i hovězí - předrestované) a brambory na sucho předpečené, jde to i bez alobalu, prolít trochou směsi: olivový olej, kečup, citronová šťáva, voda, koření a bylinky dle chuti.

  • Alina | 29. 1. 2007 19:13

    Moc dobré

  • Hana Rožníčková | 29. 1. 2007 18:12

    Tak tohle by šlo udělat v římském hrnci. Samozřejmě se musí udělat malé úpravy, aby nám hrnec vydržel.

  • ivana | 29. 1. 2007 13:44

    Já to peču bez alobalu a smíchám vše dohromady. Místo šlehačky dávám než vložím do trouby na směs kečup a promíchám. Je to výborné!!

  • Jozef T. | 29. 1. 2007 12:36

    Urcite vynikajúce, skoda, ze u nás vsetky saláty sú neutrálnej chuti.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Z brambor Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kuřecí maso Máslo Pepř mletý Rostlinný olej Smetana Sůl Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční štola

Vánoční štola

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Domácí langoše

Domácí langoše

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

14
Vepřový perkelt s tarhoňou
Vepřový perkelt s…
14
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
13
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
12
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
12
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Zapečený mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact