• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečený mls
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • brambory
    • máslo
    • 0,25
      l smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji osmažíme.
2
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
3
Zapékací pekáček vyložíme alobalem tak, abychom mohli po naplnění obsah uzavřít. Vyložený pekáček po dně poklademe plátky másla, nato dáme 1/2 brambor, dále osmahnuté maso, na ně vyklopíme obsah zeleniny i se šťávou (větší kousky pokrájíme) a navrch dáme zbytek brambor.
4
Poklademe opět plátky másla a alobal dobře uzavřeme a pečeme.
5
Asi po 25 minutách zkontrolujeme, zda jsou brambory měkké a je-li tomu tak, odkryjeme alobal a pečeme do zhnědnutí brambor.
6
Když brambory růžoví, tak obsah zalijeme šlehačkou a opatrně promícháme (pozor, aby se alobal neprotrhl). Necháme asi ještě 5-7 minut dopéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 29. 1. 2007 20:35

    Já používám zeleninu čerstvou. A pokud je to maso předsmažené (nebo mleté - i hovězí - předrestované) a brambory na sucho předpečené, jde to i bez alobalu, prolít trochou směsi: olivový olej, kečup, citronová šťáva, voda, koření a bylinky dle chuti.

  • Alina | 29. 1. 2007 19:13

    Moc dobré

  • Hana Rožníčková | 29. 1. 2007 18:12

    Tak tohle by šlo udělat v římském hrnci. Samozřejmě se musí udělat malé úpravy, aby nám hrnec vydržel.

  • ivana | 29. 1. 2007 13:44

    Já to peču bez alobalu a smíchám vše dohromady. Místo šlehačky dávám než vložím do trouby na směs kečup a promíchám. Je to výborné!!

  • Jozef T. | 29. 1. 2007 12:36

    Urcite vynikajúce, skoda, ze u nás vsetky saláty sú neutrálnej chuti.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Z brambor Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kuřecí maso Máslo Pepř mletý Rostlinný olej Smetana Sůl Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Chléb

Chléb

Tuňáková pomazánka s olivami

Tuňáková pomazánka s olivami

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

85
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
72
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
64
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
49
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
45
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Obří mejdan »90« kapelníka Hybše: Doma invalida, ale tady…, dobírala si ho manželka

Obří mejdan »90« kapelníka Hybše: Doma invalida, ale tady…, dobírala si ho manželka

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Zapečený mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact