pečící sáček
Má to šťávu! - Vitana, Grilovací zelenina a kuře
2
ks
lilek
400
g
kuřecí prsa
4
plátek
tvrdý sýr
..s 20 % tuku..
3
lžička
olivový olej
Postup přípravy receptu
1
Lilky rozkrájíme podélně na půlky, vydlabeme. Vnitřky nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme "vypotit". Mezitím si kuřecí maso nakrájíme na kostičky, vložíme do pečícího sáčku společně se zeleninou (podle návodu na sáčku) a nakonec přidáme vydloubaný lilek, zakapeme olivovým olejem. Sáček uzavřeme a dáme péct na 30 minut do 200C.
2
Až je maso se zeleninou upečeno, naplníme jím poloviny lilků, nahoru položíme plátek nízkotučného tvrdého sýra a dáme na 10 - 15 minut zapéct. Podáváme s pečivem, zeleninovým salátem apod.