Připravila jsem i bez šunky a protlaku a před vsunutím do trouby jsem přilila trochu vody a malinko broskvové šťávy.
Připravila jsem i bez šunky a protlaku a před vsunutím do trouby jsem přilila trochu vody a malinko broskvové šťávy.
Dělala jsem z vepřového, nedávala jsem ani protlak ani šunku, před vsunutím do trouby jsem přilila trochu vody a malinko broskvové šťávy a bylo to moc fajn.
Plech potřu olejem, podložím bramborama, na to plátky masa, prudce opečené na oleji, potřené gril. kořením, na to broskvičky, opět vrstva brambor, aby maso nevyschlo, 15 -20minut před koncem posypu sýrem a podliju sladkou smetanou.Výtečné !
Zkoušela jsem tento recept, jen s vynecháním protlaku,ale i tak to bylo vynikající !!
tak a jdu ho zkusit vařit,už se na něj tšěím:-D
Hned ten recept vyzkousim ! dekuji
Tohle s úspěchem dělám už několik let, jen místo kečupu řízky okořením kari (před opečením). Dávám buď broskve nebo meruňky, tak 2 půlky na porci. Sýr můžeme i nastrouhat, pokud nemáme zrovna doma plátkový, a někdy vynechávám i šunku, nejdůležitější je asi broskev a sýr. Před zapaečením maličko podleju a přidám oříšek másla, aby byla šťávička. To jsou samozřejmě jen malé variace, ale recept je opravdu super, můžu jen doporučit.
Nevím,jak se recept s broskvemi chytne,mně se to líbí,zkusím.Dávala jsem taky Plátek Mnohachuťák a byly špatné komentáře.Já tam mám navíc žampiony a zelí.
Určitě to bude chutné a výborné jídlo, už vím co budu zítra vařit na oběd:-)
Určitě to bude chutné a výborné jídlo, už vím co budu zítra vařit na oběd:-)
taky je dobré dát to zapéct se šťávou z kompotu :o)
Znam to bez kecupu a je to jedna z mych nejrychlejsich veceri:-))
vypadá to zajímavě a určitě to zkusím co nejdřív,děkuji