• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečený hermelín s tvarůžkem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený hermelín s tvarůžkem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks hermelín (na jednu porci)
    • olomoucké tvarůžky (syrečky) -jedno kolečko na jednu porci
    • uzenina -poličan,vysočina(nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Po rozbalení Hermelínu si jeho obal ponecháme, použijeme ho jako ,,misku,, při zapékání. Hermelín rozkrojíme a střed vydlabeme lžičkou - jen tolik, kolik je třeba na vložení tvarůžku. Hermelín vyložíme salámem,vložíme tvarůžek, přiklopíme, položíme na obal, ve kterém byl zabalený, když jsme ho kupovali, okraje ohneme nahoru a pak teprve zabalíme do pečícího papíru nebo alobalu a zapečeme v rozehřáté troubě cca 15 minut. Podáváme s bramborem nebo bílým pečivem.
2
Poznámky: Jestliže chceme mít pokrm bezmasý, vynecháme uzeninu. Při rozbalování hotového, zapečeného Hermelínu dáme pozor na páru!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý zapečený hermelín

Jednoduchý zapečený hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový…

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • aladin | 6. 1. 2016 08:24

    vydatný a výborný a se sýry jsme si upekli taky předpečený bagety takže pecka a můžem zase zalízt spátky do brlohu :-D tak čauves

  • Péťa | 13. 3. 2012 18:13

    Vzhledem k ceně jsem naplnila camembert a byla s tatarkou to super véča :-) .

  • Prokop | 24. 7. 2011 16:33

    Dali jsme do grilovacích misek, zabalili alobalem a dali na gril. VYNIKAJÍCÍ !!!

  • jh.g. | 25. 6. 2011 17:26

    dobrý :-P ;-)

  • Martina | 6. 5. 2011 14:54

    Moc dobré, manžel si pochutnal a to o hermelín dvakrát nestojí. Tvarůžek a salám mu dají jiný rozměr, děkuji za recept. :-)

  • Jana Pá | 9. 1. 2011 14:04

    Dnes byl tento recept v rádiu Frekvence před 11 hod.,takže to je určitě dobré! fandím :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky
Chuťovky Ze sýra Slané Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Olomoucké tvarůžky (syrečky) Uzenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Kyprý jablkový koláč

Kyprý jablkový koláč

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Jogurtový koláč s tvarohem

Jogurtový koláč s tvarohem

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Francúzska cibuľová polievka

Francúzska cibuľová polievka

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík- jednoduše…
21
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Torta di spaghetti KOPRA
Torta di spaghetti KOPRA
15
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Zapečený květák (nejen) s uzeným masem
Zapečený květák (nejen) s uzeným masem
Zapečený květák III.
Zapečený květák III.
  • Recepty.cz
  • Zapečený hermelín s tvarůžkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact