olomoucké tvarůžky (syrečky)
-jedno kolečko na jednu porci
uzenina
-poličan,vysočina(nemusí být)
Postup přípravy receptu
1
Po rozbalení Hermelínu si jeho obal ponecháme, použijeme ho jako ,,misku,, při zapékání. Hermelín rozkrojíme a střed vydlabeme lžičkou - jen tolik, kolik je třeba na vložení tvarůžku. Hermelín vyložíme salámem,vložíme tvarůžek, přiklopíme, položíme na obal, ve kterém byl zabalený, když jsme ho kupovali, okraje ohneme nahoru a pak teprve zabalíme do pečícího papíru nebo alobalu a zapečeme v rozehřáté troubě cca 15 minut. Podáváme s bramborem nebo bílým pečivem.
2
Poznámky: Jestliže chceme mít pokrm bezmasý, vynecháme uzeninu. Při rozbalování hotového, zapečeného Hermelínu dáme pozor na páru!