Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstovin, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme s uvařenými těstovinami. Těstoviny vsypeme do guláše, vše promícháme. Tuto směs nalijeme do pekáče a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme tak půl hodinky při mírné teplotě, až sýr dostane tu správnou zlatavou barvu. Na talíři můžeme ozdobit tatarskou omáčkou.
Ježííš,to musí být supéér! No,asi jdu koupit hovězí na guláš!!
Slávka Šindlerová
|16. 9. 2008 14:39
Vynikající nápad :-))) Ale doporučuji dělat větší množství. To co jsem plánovala na dva dny vydrželo pouze den jeden ;-)
Petra
|17. 9. 2007 14:09
Moc jsem tomuto receptu nevěřila, ale přesto jsem ho vyzkoušela a musím říct, že to bylo móóc dobré. Mňam, mňam.
Pavel Holeček
|7. 3. 2005 12:19
Teď jsem to dodělal a ještě se všichni olizujeme!!Je to vynikající.Jen protože hovězí moc nejíme a i guláš děláme z vepřového masa tak jsem to udělal z vepřového a bylo to opravdu moc dobré.Doporučuji všem!!Pavel Holeček