• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečený camembert s brusinkami
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený camembert s brusinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
5fotografií
Nahrát fotku
 

Zapečené sýry jsou oblíbeným pohoštěním a camembert není výjimkou. Tento sýr má lahodnou krémovitou konzistenci, a i proto jej tolik milujeme právě v zapečené podobě. Jeho chuť v tomto receptu skvěle doprovází sladkost medu a nakládaných brusinek, je to zkrátka kombinace, které nelze odolat.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks camembert
    • 0,50
      lžíce med
    • 4
      plátek ementál
    • olivový olej
    • 2
      snítka tymiánu
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce brusinkový kompot
  • Špenátový salát:
    • 250
      g listový špenát
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 1
      hrst sezamová semínka
    • česnek z ochuceného oleje na sýr
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 3
      lžíce balzamikový ocet
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Camemberty uložte do zapékacích misek, lehce potřete medem a překryjte sýrem plátkovým. V pánvi zahřejte 3 lžíce oleje, dejte tymián a přidejte oloupané stroužky česneku – čekejte do chvíle, než česnek začne nabírat barvu a „šumět“, pak jej i s tymiánem ihned vyjměte. Až olej zchladne, zastříkněte jím sýry, přidejte po vrchovaté lžíci brusinek a zapečte, asi 15 minut.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Mezitím připravte salát. Propláchněte špenát, dobře ho osušte a dejte do mísy. Přidejte překrájená rajčata a sezam. V misce vidličkou rozmělněte restovaný česnek a dobře ho promíchejte s olejem a octem. Osolte, opepřete a zálivku promíchejte se zeleninou.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

Camembert s hruškami a ořechy

Camembert s hruškami a ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Brusinkový kompot Camembert Česnek Cherry rajčátka Ementál Listový špenát Med Olivový olej Pepř mletý Sezamová semínka Snítka tymiánu Sůl

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety zapečené se sýrem

Špagety zapečené se sýrem

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Kelímková bábovka z jogurtu

Kelímková bábovka z jogurtu

Zlatý kokosovo-mrkvový koláč

Zlatý kokosovo-mrkvový koláč

Cuketa na medu

Cuketa na medu

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

60
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă), základní recept
Hedvábná kukuřičná kaše …
53
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…
40
Pečená sýrová cuketa
Pečená sýrová cuketa
38
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
32
Tradiční falafel
Tradiční falafel

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bulgur
Zapečený bulgur
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
  • Recepty.cz
  • Zapečený camembert s brusinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact