• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečený camembert s brusinkami
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený camembert s brusinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
5fotografií
Nahrát fotku
 

Zapečené sýry jsou oblíbeným pohoštěním a camembert není výjimkou. Tento sýr má lahodnou krémovitou konzistenci, a i proto jej tolik milujeme právě v zapečené podobě. Jeho chuť v tomto receptu skvěle doprovází sladkost medu a nakládaných brusinek, je to zkrátka kombinace, které nelze odolat.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks camembert
    • 0,50
      lžíce med
    • 4
      plátek ementál
    • olivový olej
    • 2
      snítka tymiánu
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce brusinkový kompot
  • Špenátový salát:
    • 250
      g listový špenát
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 1
      hrst sezamová semínka
    • česnek z ochuceného oleje na sýr
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 3
      lžíce balzamikový ocet
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Camemberty uložte do zapékacích misek, lehce potřete medem a překryjte sýrem plátkovým. V pánvi zahřejte 3 lžíce oleje, dejte tymián a přidejte oloupané stroužky česneku – čekejte do chvíle, než česnek začne nabírat barvu a „šumět“, pak jej i s tymiánem ihned vyjměte. Až olej zchladne, zastříkněte jím sýry, přidejte po vrchovaté lžíci brusinek a zapečte, asi 15 minut.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Mezitím připravte salát. Propláchněte špenát, dobře ho osušte a dejte do mísy. Přidejte překrájená rajčata a sezam. V misce vidličkou rozmělněte restovaný česnek a dobře ho promíchejte s olejem a octem. Osolte, opepřete a zálivku promíchejte se zeleninou.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

Camembert s hruškami a ořechy

Camembert s hruškami a ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Brusinkový kompot Camembert Česnek Cherry rajčátka Ementál Listový špenát Med Olivový olej Pepř mletý Sezamová semínka Snítka tymiánu Sůl

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerový salát

Celerový salát

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
21
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
19
Kouzelný vaječný koňak
Kouzelný vaječný koňak
19
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Svatba v Pevnosti Boayrd: Paklíč se oženil!

Svatba v Pevnosti Boayrd: Paklíč se oženil!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bulgur
Zapečený bulgur
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
  • Recepty.cz
  • Zapečený camembert s brusinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact