• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 6
      plátek moravská slanina nebo anglická ...
    • 2
      ks vařené brambory - středně velké
    • 1
      ks hermelín
    • 5
      ks ředkvička cca 4 -
    • sůl
    • koření dle chuti : pepř, paprika, česnek ...
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Zapékací mističku si vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a dno i boky vyložíme slaninou. Vařené oloupané brambory pokrájíme na plátky a poklademe na slaninu. Ředkvičky nakrájíme na plátky a polovinu dáme na brambory. Hermelín rozpůlíme, řezem položíme na ředkvičky, jemně osolíme a okořeníme dle chuti. Na Hermelín dáme zbytek pokrájených ředkviček a brambor, přiklopíme druhou polovinou Hermelínu, ještě okořeníme a dáme zapéct na cca 25 minut do předehřáté trouby.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborovo-ředkvičkový salát

Bramborovo-ředkvičkový salát

Jednoduchý zapečený hermelín

Jednoduchý zapečený hermelín

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený hermelín s tvarůžkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dandová | 3. 5. 2012 19:44

    Množství jsem si upravila a byla to výborná a nenáročná večeře, díky.

  • Pavlovová | 21. 7. 2011 16:11

    Bylo to moc dobré, dělala jsem ze dvou sýrů, pěti brambor atd., stačilo to pro tři lidi akorát a chutnalo nám všem.

  • jajda.V
    jajda.V | 15. 5. 2011 08:56

    Tak hotovo, slaninou jsem vrstvy jednou ještě proložila a můj chlap snědl skoro celý pekáček na posezení, moc toho nezbylo a byl nadšený. A i když jsem receptu zpočátku moc nevěřila, tak dávám 1 a děkuju za nápad..:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Koření Moravská slanina Ředkvička Sůl Tuk Vařené brambory
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem

Okurkový salát s jogurtem a…

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Těstovinový salát s červenou řepou

Těstovinový salát s červenou řepou

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

54
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
12
Cibulovo-česnekové plátky
Cibulovo-česnekové plátky
10
Pečené brambory
Pečené brambory
9
Sušenky z kukuřičných lupínků
Sušenky z kukuřičných…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Zapečené žampiony
Zapečené žampiony
Zapečení šneci s bylinkovým máslem
Zapečení šneci s bylinkovým máslem
Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bulgur
Zapečený bulgur
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený fenykl v bešamelu
  • Recepty.cz
  • Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact