• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené vrtule se zakysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené vrtule se zakysanou smetanou

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené vrtule se zakysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks těstoviny Vrtule
    • 1
      cibule
    • 150
      g měkký salám
    • olivy Dle chuti
    • 1
      zeleninový vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      zakysaná smetana
    • 3
      vejce
    • 40
      eidam sýr
    • parmazán
    • 150
      g uzená slanina Nebo anglická slanina

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Na pánvi necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli, přidáme salám, slaninu, bujón, olivy nakrájené na kolečka, osolíme, opepříme, přidáme parmezán, ale nemusíme a takto připravenou směs smícháme s uvařenými těstovinami a 1/4 najemno nastrouhaného Eidamu.
2
Dáme do zapékací mísy, uhladíme. Zakysanou smetanu rozmícháme se 3 vejci a touto směsí přelijeme těstoviny, na vrchu posypeme zbytkem eidamu a pečeme cca na 150 °C, po 15 minutách můžeme teplotu zvýšit a pečeme dozlatova.
3
<BR>Je to rychlá a jednoduchá mňamka!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky

Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie mateju | 4. 5. 2009 10:56

    Dala jsem drubeží špekáčky,a do smetany trochu mleka.MOC DOBRÝ,davám 1.

  • Misa | 6. 12. 2007 11:05

    Vynikajici recept, jen tam davam trosku vic uzeneho a zakysane smetany. Da se to i upect dopredu a pak prihrat v mikrovlnce (to vyuzivam hlavne kdyz jedem na chatu).

  • Misa | 6. 12. 2007 11:05

    Vynikajici recept, jen tam davam trosku vic uzeneho a zakysane smetany. Da se to i upect dopredu a pak prihrat v mikrovlnce (to vyuzivam hlavne kdyz jedem na chatu).

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Eidam sýr Měkký salám Olivy Parmazán Pepř mletý Sůl Těstoviny Uzená slanina Vejce Zakysaná smetana Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Plněný květák mletým masem

Plněný květák mletým masem

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Slané tyčinky se šunkou

Slané tyčinky se šunkou

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

41
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
22
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze…
21
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
18
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Zapečené vrtule se zakysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact