Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jiří Šara
|24. 1. 2010 11:44
Má dotaz kam se dává ten česnek v postupu neni
M S
|6. 9. 2008 10:16
Ač neznám autora, odpovídám Radce - brambory se používají syrové. Tento recept znám v trošku jednodušší verzi, a to "brambory - maso - šlehačka" + sůl, pepř; vrstvím pak syrové brambory nakrájené na plátky s masem pokrájeným na proužky až do vyčerpání surovin - průběžně kořením, přičemž poslední vrstvou jsou brambory, nakonec zaliji smetanou na šlehání, přiklopím a 45 min. "dusím" v troubě, na posledních 15 min. odklopím a zapékám do zčervenání vrchní vrstvy brambor. Celkově to zabere cca 1,5 hod., jelikož 1 hod. zapékám v troubě, a na přípravu počítám cca 30 min.
Radka
|24. 1. 2006 16:01
Brambory musí být už uvařené? Můžu poprosit někoho jak dlouho tohle všechno trvá. Jsem menší začátečník