![Vynikající zapečené vepřové kotlety Vynikající zapečené vepřové kotlety](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jTMQ5c0c/h222w297t.jpg)
Má dotaz kam se dává ten česnek v postupu neni
Ač neznám autora, odpovídám Radce - brambory se používají syrové. Tento recept znám v trošku jednodušší verzi, a to "brambory - maso - šlehačka" + sůl, pepř; vrstvím pak syrové brambory nakrájené na plátky s masem pokrájeným na proužky až do vyčerpání surovin - průběžně kořením, přičemž poslední vrstvou jsou brambory, nakonec zaliji smetanou na šlehání, přiklopím a 45 min. "dusím" v troubě, na posledních 15 min. odklopím a zapékám do zčervenání vrchní vrstvy brambor. Celkově to zabere cca 1,5 hod., jelikož 1 hod. zapékám v troubě, a na přípravu počítám cca 30 min.
Brambory musí být už uvařené? Můžu poprosit někoho jak dlouho tohle všechno trvá. Jsem menší začátečník
Chci znát autora.