• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
8fotografií
Nahrát fotku
 

Ze zbylých uvařených těstovin v cuku letu připravíte báječně krémové bezmasé zapečené těstoviny s brokolicí, čerstvým špenátem, mozzarellou a parmazánem, zalité zakysanou a sladkou smetanou.

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,25
      ks brokolice
    • máslo na vymazání formy
    • 300
      g těstoviny uvařené
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 125
      g zakysaná smetana
    • 2
      hrst špenát čerstvý, listy
    • 75
      g mozzarella
    • 30
      g parmazán
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejte na 200 °C, zapékací formu vymažte máslem a vsypte do ní uvařené těstoviny.
2
Na hluboké pánvi zahřejte olej a restujte cibuli. Až začne zlátnout, přisypte česnek s brokolicí a 2 minuty restujte, pak pánev odstavte.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Do pánve přidejte obě smetany a špenát. Nahrubo nastrouhejte mozzarellu, najemno parmazán a sýry přisypte do pánve. Osolte a opepřete, důkladně promíchejte a vlijte na těstoviny. Zapékejte dozlatova, asi 15 minut.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (duben/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Zapečené těstoviny s květákem a kapustou

Zapečené těstoviny s květákem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Česnek Cibule Máslo Mozzarella Olivový olej Parmazán Pepř mletý Smetana ke šlehání Špenát Sůl Těstoviny Zakysaná smetana

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Františky

Františky

Medovník V.

Medovník V.

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Krkovice se zelím

Krkovice se zelím

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

79
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
55
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
26
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se špenátem
Zapečené těstoviny se špenátem
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact