• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
8fotografií
Nahrát fotku
 

Ze zbylých uvařených těstovin v cuku letu připravíte báječně krémové bezmasé zapečené těstoviny s brokolicí, čerstvým špenátem, mozzarellou a parmazánem, zalité zakysanou a sladkou smetanou.

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,25
      ks brokolice
    • máslo na vymazání formy
    • 300
      g těstoviny uvařené
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 125
      g zakysaná smetana
    • 2
      hrst špenát čerstvý, listy
    • 75
      g mozzarella
    • 30
      g parmazán
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejte na 200 °C, zapékací formu vymažte máslem a vsypte do ní uvařené těstoviny.
2
Na hluboké pánvi zahřejte olej a restujte cibuli. Až začne zlátnout, přisypte česnek s brokolicí a 2 minuty restujte, pak pánev odstavte.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Do pánve přidejte obě smetany a špenát. Nahrubo nastrouhejte mozzarellu, najemno parmazán a sýry přisypte do pánve. Osolte a opepřete, důkladně promíchejte a vlijte na těstoviny. Zapékejte dozlatova, asi 15 minut.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (duben/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Zapečené těstoviny s květákem a kapustou

Zapečené těstoviny s květákem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Česnek Cibule Máslo Mozzarella Olivový olej Parmazán Pepř mletý Smetana ke šlehání Špenát Sůl Těstoviny Zakysaná smetana

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná bageta

Plněná bageta

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Šulánky s mákem

Šulánky s mákem

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Hrníčkový mazanec

Hrníčkový mazanec

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

107
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
89
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
82
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho…
56
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se špenátem
Zapečené těstoviny se špenátem
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact