• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Zapečené sýrové těstoviny s masem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené sýrové těstoviny s masem

autor: PaulieeCZE01
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 130 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené sýrové těstoviny s masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 500
      g těstoviny Nejlépe kolínka
    • olej
    • 500
      ml smetana 12%
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika koření
    • grilovací koření
    • česnek sušený
    • knorr bohatý bujón kuřecí může být i hovězí
    • majoránka
    • sojová omáčka
    • voda
    • máslo
    • 6
      ks apetito sýrová omáčka
    • 2
      ks sýrová omáčka na zapékání

Postup přípravy receptu

1
Okrájíme si kuřecí prsa a vytvoříme z nich 5-8 řízečků.
2
Dále si připravíme marinádu:
3
Do misky, kam se vejdou všechny řízečky, nalijeme do 1/5 olej, zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme 3 polévkové lžíce sojovky a vsypeme všechno další koření, od všeho né víc jak 4 lžičky, aby maso nebylo přechuceno. Všechno zamícháme a vložíme maso. Dále necháme tak hodinu odstát v ledničce.
4
Mezitím, co se nám marinuje maso, si uvaříme těstoviny a připravíme sýrovou směs z maggi nápadů dle návodu. 2x 250ml smetany a 2x směs 4 druhů sýru smícháme tak, aby nebyly hrudky.
5
Až uznáte, že je maso dostatečně "vylouhované", marinádu vylijeme na rozpálenou pánev a vložíme bujon, po rozpuštění osmažíme řízečky (cca 10 minut). Po osmažení odlijeme sýrovou směs do zapékací mísy tak, aby nám pokryla celé dno, a zasypeme vrstvou těstovin. Dále trochu pokapeme směsí z pánve (opravdu trochu, aby nebolelo břicho z oleje), vložíme řízky po celé míse a pomažeme jednou sýrovou omáčkou Apetito a polijeme sýrovou směsí Maggi nápady (ale ne všechno). Teď dosypeme těstoviny a dolijeme sýrovou směs. Zbylé sýrové omáčky Apetito si trochu nechte rozehřát a poté pomažte těstoviny silnou vrstvou. Nechme zapéct cca hodinu až hodinu a čtvrt.
6
(Můžete použít i vepřové maso.)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a s brokolicí

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…

Zapečené těstoviny s masem a kukuřicí

Zapečené těstoviny s masem a kukuřicí

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Oběd Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Apetito Červená paprika Česnek sušený Grilovací koření Knorr Bohatý bujón kuřecí Kuřecí prsa Majoránka Máslo Olej Pepř mletý Smetana 12% Sojová omáčka Sůl Sýrová omáčka na zapékání Těstoviny Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Bábovka bez vajec

Bábovka bez vajec

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Špagety alla puttanesca

Špagety alla puttanesca

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

54
Dýňová tortila
Dýňová tortila
52
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
31
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Zapečené sýrové těstoviny s masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact