Do osolené vody dáme vařit špagety. Cibuli nakrájíme na jemno a necháme zpěnit na oleji, přidáme vepřové maso z konzervy (může být samozřejmě i mleté), které necháme pořádně produsit. Poté přidáme pokrájenou kápii, kukuřici a prolisovaný česnek (každý dle své chuťi). Když jsou špagety uvařené, dáme je to zapékací mísy, ve které je promícháme se vzniklou masovozeleninovou směsí. Vše řádně "obarvíme" kečupem. Navrh nastrouháme sýr v cca 1cm vrstvě a dáme zapéct do trouby asi tak na 20 minut.
2
TIP: pro labužníky sýrů - do špaget můžete také vmíchat kousky nivy.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Josef Bräth
|18. 5. 2006 12:36
Je to moc dobré. Do omáčky jsem přidal ještě tavený sýr a nechal ho tam rozpustit.
Ivana Samcová
|11. 3. 2006 18:37
Nečekala jsem, že to bude tak dobré, zvláště ta kukuřice... Přidala jsem do těstovin nivu a navrch jsem dala plátky sýra. Příště povrch opravdu silně posypu. Můžu jen doporučit.
Anonym
|3. 2. 2006 22:28
Dělám něco podobného, jen místo vepřové konzervy dávám lanchmeat a ještě přidávám jeden rajský protlak. Zeleninu nedávám žádnou.Doporučuji.