• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené rybí filé s nivou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené rybí filé s nivou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené rybí filé s nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg rybí file
    • máslo
    • sůl
    • kmín
    • 1
      ks zakysaná smetana Kelímek
    • 100
      g sýr niva

Postup přípravy receptu

1
Rybí filé osolíme a okmínujeme, dáme do pekáčku, poklademe kousky másla a v troubě zapečeme asi 15 minut. Mezitím nastrouháme nivu a smícháme ji se zakysanou smetanou.
2
Lžící navrstvíme na filé a dáme znovu péct, dokud se na povrchu nezačnou dělat zlatohnědé skvrny. Podáváme s brambory a obložíme rajčaty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí file zapečené se sýrem a vejci

Rybí file zapečené se sýrem a vejci

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iva kratka | 4. 11. 2012 15:28

    nekde jsem cetla, ze se niva nehodi k jemnemu rybimu masu, ale nam to chutnalo

  • Miroslav Shark | 24. 3. 2010 11:04

    Vynikající!!! Netušil jsem, jak výborně může chutnat obyčejné rybí filé.

  • Tereza Hucková | 22. 11. 2008 17:53

    Filé v kombinaci s výzaznou nivou, česnekem a ostatními ingrediencemi je skutečně vynikající. Jako milovník pórku jsem jej přidala, celá rodina se ještě teď olizuje. Jako přílohu doporučuji vařené brambory s pažitkou a salát z čerstvé zeleniny

  • Soňa Pohorská | 25. 9. 2007 12:25

    Tak jsme teď dojedli - bylo to dobré, také jsem přidala trošku česneku, ale to filé bych už příště nesolila vůbec nebo jen nepatrně - niva je slaná dost sama o sobě. Jinak rychlá a chutná bašta:-))

  • Anonym | 11. 6. 2007 12:55

    Vyzkouším, je to zajímaví recept a já jak filé tak nivu miluji

  • ilka fiurda | 29. 5. 2007 21:22

    výborné jen jsem přidala česnek protože ho máme moc rádi a bylo to super a je to rychlé...

  • Anonym | 29. 5. 2007 21:21

    výborné jen jsem přidala česnek protože ho máme moc rádi a bylo to super

  • Ivka | 11. 2. 2007 11:41

    je to moc dobré, niva tomu dá opravdu šmrnc. Doporučuju!

  • Jarda | 11. 2. 2007 10:46

    Dnes to určitě vyzkouším a podám hodnocení.

  • Lenka Křížková | 9. 11. 2006 12:07

    Paní Minaříková, děkuji za vynikající recept. Dnes jsem ho dělala k obědu a všem moc chutnalo. Dávám jedničku s hvězdičkou!!!

  • Jana | 2. 10. 2006 02:00

    Tak tohle určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Máslo Rybí file Sůl Sýr Niva Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Vločky k snídani

Vločky k snídani

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

72
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
54
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
29
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Zapečené rybí filé s nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact