Na rozpáleném tuku orestujeme cibuli a prsíčka nakrájená na nudličky. Okořeníme paprikou, pepřem, osolíme. Přidáme lečo, sójovou omáčku a podusíme. Nakonec nalijeme kečup a rozmačkaný česnek. Směsí naplníme palačinky (nesladké), vložíme do vymazané zapékací mísy, posypeme sýrem a zapečeme.
2
Jako nápoj k tomuto pokrmu doporučuji svěží bílé víno.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|27. 8. 2007 17:23
tak tento recept je více než skvělý způsob, jak využít všechny ty zavařovačky plné leča, které dostáváme od maminky mého přítele (lečo jako takové totiž nemůžu ani cítit)....SUPER...
Evik
|18. 6. 2006 20:41
super recept.!!!!!
eva peterková
|31. 5. 2006 22:05
úžasné jídlo!!Děkuji za recept.Eva
Michaela Zamrazilová
|28. 6. 2004 15:01
Tato kombinace mně velice překvapila. Mlaskala celá naše rodina. Vážně moc dobré!