;-) velmi chutne..
je to skvělé, holt ženy tam pořád budou cpát ten eidam .-))
já jen vložila tak, jak byl v časopise popsán. Nikdo Tě nenutí, abys jej takto připravoval a jedl. Někomu Eidam chutná... někdo si zvolí třeba jiný druh... vždyť je to na každém! :-\
to je velmi nechutné zkazit takový recept eidamem
bylo to skutečně vynikající! :) nepoužila jsem vůbec máslo ani olej a posypala jsem to strouhaným eidamem a byla to skutečná mňamina! :)
Opravdu smetanu ke šlehání?
výborné =) :-)
VÝBORNÉ :) dávám 1*
Dnes jsem vyzkoušel a pochutnal jsem si. Přidal jsem tam nakrájené žampiony a to teda byla mňamka. :-)
Doporucuju nejdriv syr az pak prelit vajickem syr pak nestvrdne a pekne se tahne
Výborný recept,dneska jsem dělala z krůtích prsou a s eidamem,moc mi to chutnalo-bylo to chuťově vyvážené a opravdu vynikající, teď se jdu odvalit na kanapíčko,funět a trávit
listový vyrábí např.Ardo, Nowaco, Findus, jiný už nekupuju!
Dneska jsem dělala k obědu a je to výborné. Dala jsem teda eidam a zmražený porcovaný špenát (zmražený listový jsem ještě nikde neviděla, nevíte, kdo ho vyrábí?) a moje 25 let stará trouba nezná gril, takže horkovzdušný ohřev. I přes tyto změny to bylo výborné :)