• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 68
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 500
      g gnocchi
    • 1
      lžíce olej na smažení masa
    • 1
      lžička máslo na vymazání zapékací misky
    • 200
      g špenát čerstvý nebo zmrazený
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek prolisovaný česnek
    • 50
      g parmazán nebo eidam
    • 1
      lžička bazalka lístky, případně sušená
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky.
2
Čerstvý, očištěný špenát spaříme v horké vodě. (Případně zmrazený rozehřejeme a krátce podusíme na trošce oleje na pánvi). Poklademe jej na noky. Rozehřejeme gril v troubě. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky kuřecího masa. Nesolíme. Až osmažené nudličky posolíme a s česnekem a lístky bazalky přidáme do mísy k nokům se špenátem. Vše zalijeme lehce osoleným vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme pod grilem cca 15 minut dozlatova.
3
Recept je z časopisu Chef Gurmán.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se…

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím…

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska | 12. 8. 2015 17:31

    Nejlepší :)

  • Marek | 22. 9. 2013 17:14

    ;-) velmi chutne..

  • tomas | 20. 7. 2013 14:03

    je to skvělé, holt ženy tam pořád budou cpát ten eidam .-))

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:21

    já jen vložila tak, jak byl v časopise popsán. Nikdo Tě nenutí, abys jej takto připravoval a jedl. Někomu Eidam chutná... někdo si zvolí třeba jiný druh... vždyť je to na každém! :-\

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:20

    ano, ta se používá do mnohých jídel.. sladkých, slaných... na omáčky...

  • Karol | 6. 12. 2012 18:05

    to je velmi nechutné zkazit takový recept eidamem

  • prťavec
    prťavec | 27. 6. 2012 11:37

    bylo to skutečně vynikající! :) nepoužila jsem vůbec máslo ani olej a posypala jsem to strouhaným eidamem a byla to skutečná mňamina! :)

  • Ali | 15. 6. 2012 13:58

    Opravdu smetanu ke šlehání?

  • katy69 | 15. 5. 2012 12:03

    Dnes jsem vyzkoušela poprvé a šmakovaly celé rodině. :D

  • Evelin | 9. 3. 2012 17:37

    výborné =) :-)

  • Jaruška | 14. 2. 2012 13:39

    VÝBORNÉ :) dávám 1*

  • Martin | 29. 1. 2012 12:31

    Dnes jsem vyzkoušel a pochutnal jsem si. Přidal jsem tam nakrájené žampiony a to teda byla mňamka. :-)

  • Vlada | 13. 6. 2011 14:49

    Doporucuju nejdriv syr az pak prelit vajickem syr pak nestvrdne a pekne se tahne

  • KatkaK. | 16. 11. 2010 11:22

    Super recept, dávám 1

  • Radka Křížová | 21. 3. 2010 13:11

    Výborný recept,dneska jsem dělala z krůtích prsou a s eidamem,moc mi to chutnalo-bylo to chuťově vyvážené a opravdu vynikající, teď se jdu odvalit na kanapíčko,funět a trávit

  • dagmar motlová | 12. 3. 2010 09:15

    listový vyrábí např.Ardo, Nowaco, Findus, jiný už nekupuju!

  • Kristýna Novotná | 11. 3. 2010 14:19

    Dneska jsem dělala k obědu a je to výborné. Dala jsem teda eidam a zmražený porcovaný špenát (zmražený listový jsem ještě nikde neviděla, nevíte, kdo ho vyrábí?) a moje 25 let stará trouba nezná gril, takže horkovzdušný ohřev. I přes tyto změny to bylo výborné :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Noky Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Z mouky/obilovin Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Gnocchi Kuřecí maso Máslo Olej Parmazán Prolisovaný česnek Smetana ke šlehání Špenát Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Černý kuba

Černý kuba

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

153
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
70
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
70
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou
Jednoduché tvarohové…
61
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
54
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Ženy.cz Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Blesk.cz Festival Colours of Ostrava jede na plné pecky: Dvojitá porce Stinga!

Festival Colours of Ostrava jede na plné pecky: Dvojitá porce Stinga!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Další doporučené recepty:

Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti
Zapečené medové klobásky
Zapečené medové klobásky
Zapečené müsli II.
Zapečené müsli II.
Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Zapečené palačinky se špenátem
Zapečené palačinky se špenátem
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact