• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 168
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 500
      g gnocchi
    • 1
      lžíce olej na smažení masa
    • 1
      lžička máslo na vymazání zapékací misky
    • 200
      g špenát čerstvý nebo zmrazený
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek prolisovaný česnek
    • 50
      g parmazán nebo eidam
    • 1
      lžička bazalka lístky, případně sušená
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky.
2
Čerstvý, očištěný špenát spaříme v horké vodě. (Případně zmrazený rozehřejeme a krátce podusíme na trošce oleje na pánvi). Poklademe jej na noky. Rozehřejeme gril v troubě. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky kuřecího masa. Nesolíme. Až osmažené nudličky posolíme a s česnekem a lístky bazalky přidáme do mísy k nokům se špenátem. Vše zalijeme lehce osoleným vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme pod grilem cca 15 minut dozlatova.
3
Recept je z časopisu Chef Gurmán.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se…

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska | 12. 8. 2015 17:31

    Nejlepší :)

  • Marek | 22. 9. 2013 17:14

    ;-) velmi chutne..

  • tomas | 20. 7. 2013 14:03

    je to skvělé, holt ženy tam pořád budou cpát ten eidam .-))

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:21

    já jen vložila tak, jak byl v časopise popsán. Nikdo Tě nenutí, abys jej takto připravoval a jedl. Někomu Eidam chutná... někdo si zvolí třeba jiný druh... vždyť je to na každém! :-\

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:20

    ano, ta se používá do mnohých jídel.. sladkých, slaných... na omáčky...

  • Karol | 6. 12. 2012 18:05

    to je velmi nechutné zkazit takový recept eidamem

  • prťavec
    prťavec | 27. 6. 2012 11:37

    bylo to skutečně vynikající! :) nepoužila jsem vůbec máslo ani olej a posypala jsem to strouhaným eidamem a byla to skutečná mňamina! :)

  • Ali | 15. 6. 2012 13:58

    Opravdu smetanu ke šlehání?

  • katy69 | 15. 5. 2012 12:03

    Dnes jsem vyzkoušela poprvé a šmakovaly celé rodině. :D

  • Evelin | 9. 3. 2012 17:37

    výborné =) :-)

  • Jaruška | 14. 2. 2012 13:39

    VÝBORNÉ :) dávám 1*

  • Martin | 29. 1. 2012 12:31

    Dnes jsem vyzkoušel a pochutnal jsem si. Přidal jsem tam nakrájené žampiony a to teda byla mňamka. :-)

  • Vlada | 13. 6. 2011 14:49

    Doporucuju nejdriv syr az pak prelit vajickem syr pak nestvrdne a pekne se tahne

  • KatkaK. | 16. 11. 2010 11:22

    Super recept, dávám 1

  • Radka Křížová | 21. 3. 2010 13:11

    Výborný recept,dneska jsem dělala z krůtích prsou a s eidamem,moc mi to chutnalo-bylo to chuťově vyvážené a opravdu vynikající, teď se jdu odvalit na kanapíčko,funět a trávit

  • dagmar motlová | 12. 3. 2010 09:15

    listový vyrábí např.Ardo, Nowaco, Findus, jiný už nekupuju!

  • Kristýna Novotná | 11. 3. 2010 14:19

    Dneska jsem dělala k obědu a je to výborné. Dala jsem teda eidam a zmražený porcovaný špenát (zmražený listový jsem ještě nikde neviděla, nevíte, kdo ho vyrábí?) a moje 25 let stará trouba nezná gril, takže horkovzdušný ohřev. I přes tyto změny to bylo výborné :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Noky Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Z mouky/obilovin Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Gnocchi Kuřecí maso Máslo Olej Parmazán Prolisovaný česnek Smetana ke šlehání Špenát Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

Smažené šunkové rolky se sýrovou…

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Salát z rukoly s lososem

Salát z rukoly s lososem

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

55
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin…
18
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
16
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
15
Tom Kha Gai
Tom Kha Gai

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz „Bába z ledu“ Kronerová ruší představení: Čeká ji operace

„Bába z ledu“ Kronerová ruší představení: Čeká ji operace

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti
Zapečené medové klobásky
Zapečené medové klobásky
Zapečené müsli II.
Zapečené müsli II.
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact