• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 180
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 500
      g gnocchi
    • 1
      lžíce olej na smažení masa
    • 1
      lžička máslo na vymazání zapékací misky
    • 200
      g špenát čerstvý nebo zmrazený
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek prolisovaný česnek
    • 50
      g parmazán nebo eidam
    • 1
      lžička bazalka lístky, případně sušená
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky.
2
Čerstvý, očištěný špenát spaříme v horké vodě. (Případně zmrazený rozehřejeme a krátce podusíme na trošce oleje na pánvi). Poklademe jej na noky. Rozehřejeme gril v troubě. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky kuřecího masa. Nesolíme. Až osmažené nudličky posolíme a s česnekem a lístky bazalky přidáme do mísy k nokům se špenátem. Vše zalijeme lehce osoleným vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme pod grilem cca 15 minut dozlatova.
3
Recept je z časopisu Chef Gurmán.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se…

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska | 12. 8. 2015 17:31

    Nejlepší :)

  • Marek | 22. 9. 2013 17:14

    ;-) velmi chutne..

  • tomas | 20. 7. 2013 14:03

    je to skvělé, holt ženy tam pořád budou cpát ten eidam .-))

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:21

    já jen vložila tak, jak byl v časopise popsán. Nikdo Tě nenutí, abys jej takto připravoval a jedl. Někomu Eidam chutná... někdo si zvolí třeba jiný druh... vždyť je to na každém! :-\

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:20

    ano, ta se používá do mnohých jídel.. sladkých, slaných... na omáčky...

  • Karol | 6. 12. 2012 18:05

    to je velmi nechutné zkazit takový recept eidamem

  • prťavec
    prťavec | 27. 6. 2012 11:37

    bylo to skutečně vynikající! :) nepoužila jsem vůbec máslo ani olej a posypala jsem to strouhaným eidamem a byla to skutečná mňamina! :)

  • Ali | 15. 6. 2012 13:58

    Opravdu smetanu ke šlehání?

  • katy69 | 15. 5. 2012 12:03

    Dnes jsem vyzkoušela poprvé a šmakovaly celé rodině. :D

  • Evelin | 9. 3. 2012 17:37

    výborné =) :-)

  • Jaruška | 14. 2. 2012 13:39

    VÝBORNÉ :) dávám 1*

  • Martin | 29. 1. 2012 12:31

    Dnes jsem vyzkoušel a pochutnal jsem si. Přidal jsem tam nakrájené žampiony a to teda byla mňamka. :-)

  • Vlada | 13. 6. 2011 14:49

    Doporucuju nejdriv syr az pak prelit vajickem syr pak nestvrdne a pekne se tahne

  • KatkaK. | 16. 11. 2010 11:22

    Super recept, dávám 1

  • Radka Křížová | 21. 3. 2010 13:11

    Výborný recept,dneska jsem dělala z krůtích prsou a s eidamem,moc mi to chutnalo-bylo to chuťově vyvážené a opravdu vynikající, teď se jdu odvalit na kanapíčko,funět a trávit

  • dagmar motlová | 12. 3. 2010 09:15

    listový vyrábí např.Ardo, Nowaco, Findus, jiný už nekupuju!

  • Kristýna Novotná | 11. 3. 2010 14:19

    Dneska jsem dělala k obědu a je to výborné. Dala jsem teda eidam a zmražený porcovaný špenát (zmražený listový jsem ještě nikde neviděla, nevíte, kdo ho vyrábí?) a moje 25 let stará trouba nezná gril, takže horkovzdušný ohřev. I přes tyto změny to bylo výborné :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Noky Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Z mouky/obilovin Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Gnocchi Kuřecí maso Máslo Olej Parmazán Prolisovaný česnek Smetana ke šlehání Špenát Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Boršč

Boršč

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Staročeské kostky

Staročeské kostky

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s čokoládou - vláčná

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

29
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
24
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Svíčková na smetaně…
23
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Další doporučené recepty:

Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti
Zapečené medové klobásky
Zapečené medové klobásky
Zapečené müsli II.
Zapečené müsli II.
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact