• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené mleté maso
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené mleté maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené mleté maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek 3-5
    • olej
    • rajčata
    • paprika
    • cibule
    • mrkev
    • brambory
    • mléko
    • máslo
    • sůl
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osmahneme na cibulce a oleji, přidáme rajský protlak, zeleninu pokrájenou na kousky a prolisovaný česnek podle chuti a dusíme do měkka.
2
Mezitím uděláme bramborovou kaši, měla by být řidší než běžná přílohová.
3
Do pekáčku dáme masovou směs, zalijeme kaší, posypeme sýrem a zapékáme cca 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie F. | 23. 11. 2009 20:20

    Varila jsem uz nekolikrat. Je to moc dobre.

  • Lucie F. | 23. 11. 2009 20:20

    Uz jsem varila nekolikrat. Je to moc dobre.

  • Jana T. | 30. 3. 2009 22:21

    Moc dobré, dnes jsem dostala k obědu od snachy a je to na jedničku s hvězdičkou. Určitě taky připravím.

  • Šárka Šnajdrová | 6. 11. 2008 11:35

    dneska jsem to uvařila. Bylo to dobré i když se mi to na talíři rozpadlo.

  • Iveta Trochová | 25. 3. 2008 17:24

    Vařila jsem a je to výborné a hlavně to tak zachutnalo dětem, že už to máme na běžném jídelníčku! Děkuji

  • Petr Blazek | 16. 3. 2008 13:55

    Je to vyborne.Dal sem tam misto zeleniny pouze kapustu a nema to chybu:-)

  • Lenka S | 26. 10. 2007 19:30

    Ne,ne, samozřejmě je to teplé jídlo. Chtěla jsem jenom říct, že studené se to krájí líp, když něco od oběda zbude :)

  • Hela - | 26. 10. 2007 18:07

    Domnívala jsem se, že je to teplé jídlo. To si to mám nechat vystydnout, nakrájet a znovu ohřát?

  • Lenka S | 26. 10. 2007 17:45

    Finta je velmi jednoduchá - musíte to nechat vychladnout. Studené se to krájí krásně jako buchta, horké se to rozsypává. Tak je to s většinou zapečených pokrmů.

  • Tomáš Nowak | 26. 10. 2007 14:40

    Zkoušel jsem to. Chutnalo mi to, ale rozhodně mi to tak nedrželo pokupě jako na obrázku. Je na to nějaká finta?

  • Jolana | 7. 8. 2007 21:09

    Recept chci vyzkoušet, ale u některých ingrediencí chybí množství. Pro začínající kuchařku je to moc důležité. Jak velký rajský protlak? A kolik kusů rajčat, papriky a mrkve? Děkuji.

  • Lucia | 6. 8. 2007 12:47

    je to výborné,ještě je taky dobré dát na masovou směs vymačkané kysané zeli a na to tu bramborovou kaši!

  • Anonym | 31. 3. 2007 19:07

    Výborné, dnes jsme měli k obědu s okrukovým salátem. Posypala jsem parmezánem.

  • Mil.R | 30. 3. 2007 08:29

    tak to skusím,je to zajímavé.prosím jakou zeleninu tam dáváte syrovou nebo vařenou?díky M

  • liba fresserova | 29. 3. 2007 17:47

    jdu na to jsem zvědavá

  • Anonym | 24. 8. 2006 08:00

    výborné,,,,,,,znám právě z anglie.

  • Michaela Atherton | 11. 8. 2006 14:35

    V Anglii je tento pokrm velmi obliben. Rika se mu bud Cottage pie [hovezi maso] nebo Shepherd pie [jehneci maso].

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Máslo Mléko Mleté maso - míchané Mrkev Olej Paprika Rajčata Rajský protlak Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na soli

Kuře na soli

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Karbanátky s cuketou

Karbanátky s cuketou

Květákové řízky

Květákové řízky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

62
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
48
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
45
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
30
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Leon Tsoukerník vysvětluje… Výjimečné pouto s Karlem Gottem (†80) a Michalem Davidem (64)!

Leon Tsoukerník vysvětluje… Výjimečné pouto s Karlem Gottem (†80) a Michalem Davidem (64)!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Zapečené mleté maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact