Varila jsem uz nekolikrat. Je to moc dobre.
Uz jsem varila nekolikrat. Je to moc dobre.
Moc dobré, dnes jsem dostala k obědu od snachy a je to na jedničku s hvězdičkou. Určitě taky připravím.
dneska jsem to uvařila. Bylo to dobré i když se mi to na talíři rozpadlo.
Vařila jsem a je to výborné a hlavně to tak zachutnalo dětem, že už to máme na běžném jídelníčku! Děkuji
Je to vyborne.Dal sem tam misto zeleniny pouze kapustu a nema to chybu:-)
Ne,ne, samozřejmě je to teplé jídlo. Chtěla jsem jenom říct, že studené se to krájí líp, když něco od oběda zbude
Domnívala jsem se, že je to teplé jídlo. To si to mám nechat vystydnout, nakrájet a znovu ohřát?
Finta je velmi jednoduchá - musíte to nechat vychladnout. Studené se to krájí krásně jako buchta, horké se to rozsypává. Tak je to s většinou zapečených pokrmů.
Zkoušel jsem to. Chutnalo mi to, ale rozhodně mi to tak nedrželo pokupě jako na obrázku. Je na to nějaká finta?
Recept chci vyzkoušet, ale u některých ingrediencí chybí množství. Pro začínající kuchařku je to moc důležité. Jak velký rajský protlak? A kolik kusů rajčat, papriky a mrkve? Děkuji.
je to výborné,ještě je taky dobré dát na masovou směs vymačkané kysané zeli a na to tu bramborovou kaši!
Výborné, dnes jsme měli k obědu s okrukovým salátem. Posypala jsem parmezánem.
tak to skusím,je to zajímavé.prosím jakou zeleninu tam dáváte syrovou nebo vařenou?díky M
jdu na to jsem zvědavá
výborné,,,,,,,znám právě z anglie.
V Anglii je tento pokrm velmi obliben. Rika se mu bud Cottage pie [hovezi maso] nebo Shepherd pie [jehneci maso].