Varila jsem uz nekolikrat. Je to moc dobre.
Uz jsem varila nekolikrat. Je to moc dobre.
Moc dobré, dnes jsem dostala k obědu od snachy a je to na jedničku s hvězdičkou. Určitě taky připravím.
dneska jsem to uvařila. Bylo to dobré i když se mi to na talíři rozpadlo.
Vařila jsem a je to výborné a hlavně to tak zachutnalo dětem, že už to máme na běžném jídelníčku! Děkuji
Je to vyborne.Dal sem tam misto zeleniny pouze kapustu a nema to chybu:-)
Ne,ne, samozřejmě je to teplé jídlo. Chtěla jsem jenom říct, že studené se to krájí líp, když něco od oběda zbude :)
Domnívala jsem se, že je to teplé jídlo. To si to mám nechat vystydnout, nakrájet a znovu ohřát?
Finta je velmi jednoduchá - musíte to nechat vychladnout. Studené se to krájí krásně jako buchta, horké se to rozsypává. Tak je to s většinou zapečených pokrmů.
Zkoušel jsem to. Chutnalo mi to, ale rozhodně mi to tak nedrželo pokupě jako na obrázku. Je na to nějaká finta?
Recept chci vyzkoušet, ale u některých ingrediencí chybí množství. Pro začínající kuchařku je to moc důležité. Jak velký rajský protlak? A kolik kusů rajčat, papriky a mrkve? Děkuji.
je to výborné,ještě je taky dobré dát na masovou směs vymačkané kysané zeli a na to tu bramborovou kaši!
Výborné, dnes jsme měli k obědu s okrukovým salátem. Posypala jsem parmezánem.
tak to skusím,je to zajímavé.prosím jakou zeleninu tam dáváte syrovou nebo vařenou?díky M
jdu na to jsem zvědavá
výborné,,,,,,,znám právě z anglie.
V Anglii je tento pokrm velmi obliben. Rika se mu bud Cottage pie [hovezi maso] nebo Shepherd pie [jehneci maso].