• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené mleté maso
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené mleté maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené mleté maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek 3-5
    • olej
    • rajčata
    • paprika
    • cibule
    • mrkev
    • brambory
    • mléko
    • máslo
    • sůl
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osmahneme na cibulce a oleji, přidáme rajský protlak, zeleninu pokrájenou na kousky a prolisovaný česnek podle chuti a dusíme do měkka.
2
Mezitím uděláme bramborovou kaši, měla by být řidší než běžná přílohová.
3
Do pekáčku dáme masovou směs, zalijeme kaší, posypeme sýrem a zapékáme cca 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie F. | 23. 11. 2009 20:20

    Varila jsem uz nekolikrat. Je to moc dobre.

  • Lucie F. | 23. 11. 2009 20:20

    Uz jsem varila nekolikrat. Je to moc dobre.

  • Jana T. | 30. 3. 2009 22:21

    Moc dobré, dnes jsem dostala k obědu od snachy a je to na jedničku s hvězdičkou. Určitě taky připravím.

  • Šárka Šnajdrová | 6. 11. 2008 11:35

    dneska jsem to uvařila. Bylo to dobré i když se mi to na talíři rozpadlo.

  • Iveta Trochová | 25. 3. 2008 17:24

    Vařila jsem a je to výborné a hlavně to tak zachutnalo dětem, že už to máme na běžném jídelníčku! Děkuji

  • Petr Blazek | 16. 3. 2008 13:55

    Je to vyborne.Dal sem tam misto zeleniny pouze kapustu a nema to chybu:-)

  • Lenka S | 26. 10. 2007 19:30

    Ne,ne, samozřejmě je to teplé jídlo. Chtěla jsem jenom říct, že studené se to krájí líp, když něco od oběda zbude :)

  • Hela - | 26. 10. 2007 18:07

    Domnívala jsem se, že je to teplé jídlo. To si to mám nechat vystydnout, nakrájet a znovu ohřát?

  • Lenka S | 26. 10. 2007 17:45

    Finta je velmi jednoduchá - musíte to nechat vychladnout. Studené se to krájí krásně jako buchta, horké se to rozsypává. Tak je to s většinou zapečených pokrmů.

  • Tomáš Nowak | 26. 10. 2007 14:40

    Zkoušel jsem to. Chutnalo mi to, ale rozhodně mi to tak nedrželo pokupě jako na obrázku. Je na to nějaká finta?

  • Jolana | 7. 8. 2007 21:09

    Recept chci vyzkoušet, ale u některých ingrediencí chybí množství. Pro začínající kuchařku je to moc důležité. Jak velký rajský protlak? A kolik kusů rajčat, papriky a mrkve? Děkuji.

  • Lucia | 6. 8. 2007 12:47

    je to výborné,ještě je taky dobré dát na masovou směs vymačkané kysané zeli a na to tu bramborovou kaši!

  • Anonym | 31. 3. 2007 19:07

    Výborné, dnes jsme měli k obědu s okrukovým salátem. Posypala jsem parmezánem.

  • Mil.R | 30. 3. 2007 08:29

    tak to skusím,je to zajímavé.prosím jakou zeleninu tam dáváte syrovou nebo vařenou?díky M

  • liba fresserova | 29. 3. 2007 17:47

    jdu na to jsem zvědavá

  • Anonym | 24. 8. 2006 08:00

    výborné,,,,,,,znám právě z anglie.

  • Michaela Atherton | 11. 8. 2006 14:35

    V Anglii je tento pokrm velmi obliben. Rika se mu bud Cottage pie [hovezi maso] nebo Shepherd pie [jehneci maso].

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Máslo Mléko Mleté maso - míchané Mrkev Olej Paprika Rajčata Rajský protlak Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Vepřová plec s krémovou omáčkou, kapustou a brambory

Vepřová plec s krémovou omáčkou,…

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

Filety po italsku

Filety po italsku

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Doporučujeme

30 minut
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

43
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
39
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle
32
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík- jednoduše…
27
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
20
Králík po francouzsku
Králík po francouzsku

Zajímavé články

Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
AHA.cz Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Krásná Andrea Bezděková zmátla fanoušky: Zásnuby se Sebastianem?!

Krásná Andrea Bezděková zmátla fanoušky: Zásnuby se Sebastianem?!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Zapečené mleté maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact