• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 150
      g žampiony
    • 50
      g salám Herkules
    • 1
      ks pórek
    • 3
      dl smetana
    • 100
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osmahneme na oleji a přendáme do zapékacího pekáčku vytřeného olejem. Osolíme a opepříme. Posypeme kolečky pórku (cca 1 cm širokými), nudličkami salámu, plátky žampionů, které jsme osmahli na tuku zbylém po mase. To vše lze udělat předem a pekáček s masem dát do chladna. Před pečením polijeme smatanou a zapékáme přikryté pokličkou 15-20 minut. Pak posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a necháme dopéci bez pokličky.
2
Žampiony mohou být sterilované, potom je použijeme bez předchozí úpravy. Salám lze také vyměnit za jiný trvanlivý druh výrazné chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové

Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové

Kořeněné kuřecí steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Marinované steaky

Marinované steaky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Derner | 27. 4. 2009 16:13

    Janinka má asi nějaký komplex. Nemyslíš, Janinko, že by bylo horší, kdyby Di jídlo nazvala "Zapečené kuřecí steaky podle Di"????? To by potom bylo sprosté. Jen tak dál Di, jestli máš další recept paní Stelly, sem s ním, protože jídlo bylo úžasné. Dokonce si na něm pochutnala i má dcera, která nedá do pusy "jen tak něco".

  • Petra S. | 21. 5. 2008 15:33

    Výborné, právě jsem dojedla:o) Místo herkulese (moc výrazná až štiplavá chuť) jsem dala slaninu a přidala špetku kari...

  • Di | 19. 9. 2006 13:58

    Mě určitě ne, Marcelo, proti gustu žádný dišputát. A paní Stelly byste se myslím asi také nedotkla, byť ji znám jenom z televize, ona takovou povahu neměla.

  • Marcela | 19. 9. 2006 09:00

    Očakávala som od receptu omnoho viac. Zial musim skonstatovat ze ho uz varit radsej nebudem. Snad sa tym nikoho nedotknem.

  • Lenka | 23. 7. 2006 17:35

    Výborné!!! Doporučuji vyzkoušet.

  • marcela slamdeckova | 10. 10. 2005 19:01

    Rizky jsme vyzkouseli a jsou opravdu vynikajici,trochu jsem to vsechno zakapla par kapkami sojovky...dekuji za recept

  • Jana | 30. 8. 2005 02:28

    rozhodne doporucuji porek osmahnout zaroven s zampiony ,jinak je dosti tvrdy.Pozor,ale ne do zlatova.Asi tak 10-12 minut.

  • Dagmar Holubcová | 11. 7. 2005 10:54

    Každý jsme jiný, někdo je v pohodě někdo zas musí pořád buzerovat.Paní Di- uřčitě něchce zněužívat paní Zázvorkovou tím, že po její smrti napíše její recept na tyto stránky. Naopak myslím, že paní Zázvorkovou by potěšilo, kdyby věděla že paní Di- recept chutnal a chce se s náma teď o něj podělit. Janinko jdi buzerovat na jiné stránky a nemuč svýma příspěvkama nás normální pohodové lidičky.

  • marcela slamdeckova | 9. 7. 2005 19:26

    Recept velice rada vyzkousim a p.Janinku se snazim ignorovat...!!!

  • Naďa | 25. 5. 2005 15:29

    Předpokládám,že paní Stella se na to dívá a je jí dobře,že si budeme debužírovat zrovna na tomto jejím receptu a že shovívavě přimhouří oči nad Janinkou!Nikdo tím přece nic špatného nemyslel a "nebral si nikoho do huby"!Jako vzpomínku na velkou herečku tenhle recept vítám mnohem víc,než reakci Janinky a jdu vařit a pak napíšu,jaké to bylo.Díky Di...

  • Arina | 24. 5. 2005 12:59

    Ale no tak holky neblbněte. Janinka je taky citlivá duše, a prostě to cítila jinak. Až si přečte Vaše komentáře, možná taky zjistí, že se na to dá podívat i jinak. Jani, když se tak nad tím zamyslím, tak si říkám, že spoustu žen by potěšilo, kdyby v den jejich pohřbu ve spoustě domácností bublalo na plotně na jejich počest něco moc dobrého. A Stella má jistě radost taky. A já se tímto způsobem s ní dnes rozloučím taky. Už si to tisknu a - Stello, děkujem !!

  • Jana z VM | 23. 5. 2005 07:19

    Jenom nevěřícně kroutím hlavou nad komentářem tzv. "Janinky"......

  • Anonym | 22. 5. 2005 10:37

    Janinka- milé dítě,běž se radši učit. opět moc prosím moderátora, připomínky viz Janinka mažte, zbytečně to otravuje.děkuji moc a ten recept je skvělý!!!!!!Renča

  • Di | 22. 5. 2005 08:33

    Doopravdy zemřeme teprve tehdy, až se na nás přestane vzpomínat, říká klasik a já s ním souhlasím. Neupírám druhým právo na jiný názor, ani právo jej zveřejnit. Co mě však doslova šokovalo po otevření komentáře přispěvatelky, která sama sebe nazývá tak něžným a křehkým jménem, byla hrubost jejího vyjádření vůči zcela cizí osobě, jejíž úmysly může těžko znát, natož posuzovat. Vulgárnost anonymních příspěvků je bohužel běžnou realitou mnoha webů, proč ale musí být také na těchto pohodových stránkách, které já osobně považuji za bezkonkurenčně nejlepší internetovou kuchařku? Ráda si sem chodím "poklábosit" a nedá mi, abych také nepřidala nějaký ten povedený recept. Co nám svým příspěvkem chtěla sdělit "Janinka", jsem však bohužel nepochopila. O jakém zneužití to píše?Lidé, kteří si zvolí herecké povolání, určitě nechtějí zůstat "sedět v koutku", touží po popularitě a nejspíše si ani nepřejí, aby se na ně rychle zapomnělo, až mezi námi nebudou.

  • Sisi K. | 20. 5. 2005 21:58

    Také tento skvělý recept znám, jen místo sýru nastrouhám hermelín.

  • Karla Vilimkova | 20. 5. 2005 18:21

    Souhlasim s Marii a Janou, a ihned si dnes zkusim udelat toto jidlo. Neverim, ze Di tim myslela neco spatneho a krome filmu a vzpominek nam po Stellince zustalo i par receptu. Diky Di

  • Marie Němcová | 20. 5. 2005 15:52

    Paní JaninkoNedá mi to neregovat.Paní Stelly si opravu vážín jako výborné herečky,kuchařky ,ale hlavně osobnosti,která je nenahraditelná.Nevidím nic špatného,když si tady na ni vzpomeneme alespoň touto cestou.Rádi se zasmějeme u kumedie s ní,ale můžeme si ji připomenout i tak,že si uvaříme dobrůtku podle jejího receptu.Zanechala tu po sobě nezapomenutelné stopy amimo jiné i spoustu výborných receptů.A ona sama by určitě měla radost,že podle nich i po jejím odchodu budem vařit.

  • Jana Tichá | 20. 5. 2005 15:45

    Já to chápu tak, že si "Di" právě teď vzpomněla na výborný recept od této herečky a jeho zveřejnění pojala jako vzpomínku na ni. Mě to narozdíl od Vás vůbec nepobuřuje - to spíš ten Váš komentář! To bychom pak mohli nařknout z hyenismu i televizi, že na její počest uvedla její medailon?!

  • Janinka | 20. 5. 2005 14:06

    ... a není Vám to ani trošku blbé ... myslím si, že každý musí být smutný z toho, že tato dáma už mezi námi není, ale honem, honem využívat zvýšeného zájmu a brát si její jméno "do huby" ... recept je možná dobrý, ale z Vás mi moc dobře není. Promiňte, ale je to tak.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Pórek Salám Smetana Tvrdý sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Kokosky

Kokosky

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Makovec V.

Makovec V.

Tvarohové kynuté buchty

Tvarohové kynuté buchty

Ovesné muffiny

Ovesné muffiny

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
20
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
20
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Krampol (†87) o strachu ze smrti a průběhu svého pohřbu

Krampol (†87) o strachu ze smrti a průběhu svého pohřbu

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact