• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 150
      g žampiony
    • 50
      g salám Herkules
    • 1
      ks pórek
    • 3
      dl smetana
    • 100
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osmahneme na oleji a přendáme do zapékacího pekáčku vytřeného olejem. Osolíme a opepříme. Posypeme kolečky pórku (cca 1 cm širokými), nudličkami salámu, plátky žampionů, které jsme osmahli na tuku zbylém po mase. To vše lze udělat předem a pekáček s masem dát do chladna. Před pečením polijeme smatanou a zapékáme přikryté pokličkou 15-20 minut. Pak posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a necháme dopéci bez pokličky.
2
Žampiony mohou být sterilované, potom je použijeme bez předchozí úpravy. Salám lze také vyměnit za jiný trvanlivý druh výrazné chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové

Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové

Kořeněné kuřecí steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Marinované steaky

Marinované steaky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Derner | 27. 4. 2009 16:13

    Janinka má asi nějaký komplex. Nemyslíš, Janinko, že by bylo horší, kdyby Di jídlo nazvala "Zapečené kuřecí steaky podle Di"????? To by potom bylo sprosté. Jen tak dál Di, jestli máš další recept paní Stelly, sem s ním, protože jídlo bylo úžasné. Dokonce si na něm pochutnala i má dcera, která nedá do pusy "jen tak něco".

  • Petra S. | 21. 5. 2008 15:33

    Výborné, právě jsem dojedla:o) Místo herkulese (moc výrazná až štiplavá chuť) jsem dala slaninu a přidala špetku kari...

  • Di | 19. 9. 2006 13:58

    Mě určitě ne, Marcelo, proti gustu žádný dišputát. A paní Stelly byste se myslím asi také nedotkla, byť ji znám jenom z televize, ona takovou povahu neměla.

  • Marcela | 19. 9. 2006 09:00

    Očakávala som od receptu omnoho viac. Zial musim skonstatovat ze ho uz varit radsej nebudem. Snad sa tym nikoho nedotknem.

  • Lenka | 23. 7. 2006 17:35

    Výborné!!! Doporučuji vyzkoušet.

  • marcela slamdeckova | 10. 10. 2005 19:01

    Rizky jsme vyzkouseli a jsou opravdu vynikajici,trochu jsem to vsechno zakapla par kapkami sojovky...dekuji za recept

  • Jana | 30. 8. 2005 02:28

    rozhodne doporucuji porek osmahnout zaroven s zampiony ,jinak je dosti tvrdy.Pozor,ale ne do zlatova.Asi tak 10-12 minut.

  • Dagmar Holubcová | 11. 7. 2005 10:54

    Každý jsme jiný, někdo je v pohodě někdo zas musí pořád buzerovat.Paní Di- uřčitě něchce zněužívat paní Zázvorkovou tím, že po její smrti napíše její recept na tyto stránky. Naopak myslím, že paní Zázvorkovou by potěšilo, kdyby věděla že paní Di- recept chutnal a chce se s náma teď o něj podělit. Janinko jdi buzerovat na jiné stránky a nemuč svýma příspěvkama nás normální pohodové lidičky.

  • marcela slamdeckova | 9. 7. 2005 19:26

    Recept velice rada vyzkousim a p.Janinku se snazim ignorovat...!!!

  • Naďa | 25. 5. 2005 15:29

    Předpokládám,že paní Stella se na to dívá a je jí dobře,že si budeme debužírovat zrovna na tomto jejím receptu a že shovívavě přimhouří oči nad Janinkou!Nikdo tím přece nic špatného nemyslel a "nebral si nikoho do huby"!Jako vzpomínku na velkou herečku tenhle recept vítám mnohem víc,než reakci Janinky a jdu vařit a pak napíšu,jaké to bylo.Díky Di...

  • Arina | 24. 5. 2005 12:59

    Ale no tak holky neblbněte. Janinka je taky citlivá duše, a prostě to cítila jinak. Až si přečte Vaše komentáře, možná taky zjistí, že se na to dá podívat i jinak. Jani, když se tak nad tím zamyslím, tak si říkám, že spoustu žen by potěšilo, kdyby v den jejich pohřbu ve spoustě domácností bublalo na plotně na jejich počest něco moc dobrého. A Stella má jistě radost taky. A já se tímto způsobem s ní dnes rozloučím taky. Už si to tisknu a - Stello, děkujem !!

  • Jana z VM | 23. 5. 2005 07:19

    Jenom nevěřícně kroutím hlavou nad komentářem tzv. "Janinky"......

  • Anonym | 22. 5. 2005 10:37

    Janinka- milé dítě,běž se radši učit. opět moc prosím moderátora, připomínky viz Janinka mažte, zbytečně to otravuje.děkuji moc a ten recept je skvělý!!!!!!Renča

  • Di | 22. 5. 2005 08:33

    Doopravdy zemřeme teprve tehdy, až se na nás přestane vzpomínat, říká klasik a já s ním souhlasím. Neupírám druhým právo na jiný názor, ani právo jej zveřejnit. Co mě však doslova šokovalo po otevření komentáře přispěvatelky, která sama sebe nazývá tak něžným a křehkým jménem, byla hrubost jejího vyjádření vůči zcela cizí osobě, jejíž úmysly může těžko znát, natož posuzovat. Vulgárnost anonymních příspěvků je bohužel běžnou realitou mnoha webů, proč ale musí být také na těchto pohodových stránkách, které já osobně považuji za bezkonkurenčně nejlepší internetovou kuchařku? Ráda si sem chodím "poklábosit" a nedá mi, abych také nepřidala nějaký ten povedený recept. Co nám svým příspěvkem chtěla sdělit "Janinka", jsem však bohužel nepochopila. O jakém zneužití to píše?Lidé, kteří si zvolí herecké povolání, určitě nechtějí zůstat "sedět v koutku", touží po popularitě a nejspíše si ani nepřejí, aby se na ně rychle zapomnělo, až mezi námi nebudou.

  • Sisi K. | 20. 5. 2005 21:58

    Také tento skvělý recept znám, jen místo sýru nastrouhám hermelín.

  • Karla Vilimkova | 20. 5. 2005 18:21

    Souhlasim s Marii a Janou, a ihned si dnes zkusim udelat toto jidlo. Neverim, ze Di tim myslela neco spatneho a krome filmu a vzpominek nam po Stellince zustalo i par receptu. Diky Di

  • Marie Němcová | 20. 5. 2005 15:52

    Paní JaninkoNedá mi to neregovat.Paní Stelly si opravu vážín jako výborné herečky,kuchařky ,ale hlavně osobnosti,která je nenahraditelná.Nevidím nic špatného,když si tady na ni vzpomeneme alespoň touto cestou.Rádi se zasmějeme u kumedie s ní,ale můžeme si ji připomenout i tak,že si uvaříme dobrůtku podle jejího receptu.Zanechala tu po sobě nezapomenutelné stopy amimo jiné i spoustu výborných receptů.A ona sama by určitě měla radost,že podle nich i po jejím odchodu budem vařit.

  • Jana Tichá | 20. 5. 2005 15:45

    Já to chápu tak, že si "Di" právě teď vzpomněla na výborný recept od této herečky a jeho zveřejnění pojala jako vzpomínku na ni. Mě to narozdíl od Vás vůbec nepobuřuje - to spíš ten Váš komentář! To bychom pak mohli nařknout z hyenismu i televizi, že na její počest uvedla její medailon?!

  • Janinka | 20. 5. 2005 14:06

    ... a není Vám to ani trošku blbé ... myslím si, že každý musí být smutný z toho, že tato dáma už mezi námi není, ale honem, honem využívat zvýšeného zájmu a brát si její jméno "do huby" ... recept je možná dobrý, ale z Vás mi moc dobře není. Promiňte, ale je to tak.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Pórek Salám Smetana Tvrdý sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí řízky

Telecí řízky

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

36
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Domácí lučina
Domácí lučina
33
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
31
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz William a Harry nezískají dům z dětství maminky Diany (†36): Rozhodla o tom starobylá, sexistická tradice!

William a Harry nezískají dům z dětství maminky Diany (†36): Rozhodla o tom starobylá, sexistická tradice!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí steaky podle Stelly Zázvorkové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact