• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 2
      ks cibule
    • brambory
    • smetana 12%
    • mléko
    • 3
      vejce
    • sůl
    • sýr
    • 150
      g anglická slanina
    • ďábelská směs na toasty

Postup přípravy receptu

1
Do olejem vymaštěného pekáčku položíme na plátky nakrájené brambory cca 1 cm široké (na celé dno) a vrstvu osolíme. Na to poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, na to naklepané a osolené kuřecí řízky. Řízky potřeme konzervou ďábelských toustů a poklademe plátky anglické slaniny. Na ně opět položíme 1 cm silné plátky brambor a osolíme. Dáme do trouby na střední teplotu zapéct.
2
Až začnou brambory hnědnout, rozkvedláme si mimo smetanu s trochou mléka (asi 1 dcl), 3 syrová vejce s trochou soli. Obsah pekáčku posypeme strouhaným sýrem, přelijeme připravenou "zálivkou"a pečeme do zhoustnutí smetany s vejci.
3
Poznámka: jedná se sice o jeden z těch dražších receptů, ale stojí za to!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jirka Šabat | 6. 6. 2006 10:07

    Já dávám 12%smetanu do omáček,potom to není tolik tučné.Všem dobrou chuť.

  • BEBA | 3. 6. 2006 21:37

    TÁ SMOTANA JE SLADKÁ ALEBO KYSLÁ? LEBO U NáS JE 12 % AJ SLADKá AJ KYSLÁ.

  • Eva Kaiserová | 2. 6. 2006 18:16

    Tak tenhle receptík si udělám co nejdříve.Už teď se mi sbíhají sliny:-)

  • Martina | 2. 6. 2006 17:53

    to si pište,že je to dobré! Já sice nedávám tousty ani vejce,ale vyzkouším i tuto variantu.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 6. 2006 17:15

    To by mohlo být dobré:-))

  • Jirka Šabat | 2. 6. 2006 15:40

    K tomu receptu jsem zapoměl dopsat že nejlepší je s tatarkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Ďábelská směs na toasty Kuřecí maso Mléko Smetana 12% Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Slané copánky z listového těsta

Slané copánky z listového těsta

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

33
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
32
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Boží milosti F.O.O.D.
Boží milosti F.O.O.D.
21
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact