• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 2
      ks cibule
    • brambory
    • smetana 12%
    • mléko
    • 3
      vejce
    • sůl
    • sýr
    • 150
      g anglická slanina
    • ďábelská směs na toasty

Postup přípravy receptu

1
Do olejem vymaštěného pekáčku položíme na plátky nakrájené brambory cca 1 cm široké (na celé dno) a vrstvu osolíme. Na to poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, na to naklepané a osolené kuřecí řízky. Řízky potřeme konzervou ďábelských toustů a poklademe plátky anglické slaniny. Na ně opět položíme 1 cm silné plátky brambor a osolíme. Dáme do trouby na střední teplotu zapéct.
2
Až začnou brambory hnědnout, rozkvedláme si mimo smetanu s trochou mléka (asi 1 dcl), 3 syrová vejce s trochou soli. Obsah pekáčku posypeme strouhaným sýrem, přelijeme připravenou "zálivkou"a pečeme do zhoustnutí smetany s vejci.
3
Poznámka: jedná se sice o jeden z těch dražších receptů, ale stojí za to!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jirka Šabat | 6. 6. 2006 10:07

    Já dávám 12%smetanu do omáček,potom to není tolik tučné.Všem dobrou chuť.

  • BEBA | 3. 6. 2006 21:37

    TÁ SMOTANA JE SLADKÁ ALEBO KYSLÁ? LEBO U NáS JE 12 % AJ SLADKá AJ KYSLÁ.

  • Eva Kaiserová | 2. 6. 2006 18:16

    Tak tenhle receptík si udělám co nejdříve.Už teď se mi sbíhají sliny:-)

  • Martina | 2. 6. 2006 17:53

    to si pište,že je to dobré! Já sice nedávám tousty ani vejce,ale vyzkouším i tuto variantu.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 6. 2006 17:15

    To by mohlo být dobré:-))

  • Jirka Šabat | 2. 6. 2006 15:40

    K tomu receptu jsem zapoměl dopsat že nejlepší je s tatarkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Ďábelská směs na toasty Kuřecí maso Mléko Smetana 12% Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Klasická žemlovka

Klasická žemlovka

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Veganský thajský sójový guláš

Veganský thajský sójový guláš

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

62
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
33
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
30
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact