Moc dobré, ale příště bych dala nejdřív péct cibulku se slaninou/bůčkem, pak bych přihodila houby a zase nechala chvíli péct, a maso a smetanu až na poslední půlhodinku. I podle originálního receptu to bylo moc dobré, měli jsme k tomu rýži a všichni chválili.
Dneska zkusíme udělat na večeři ! Určitě to bude dobrota !? :-) <3
Dneska zkusíme udělat na večeři ! Určitě to bude dobrota !? :-) <3
Diky tomu, ze se letos primo topime v houbach, a ja uz nevim, co s tema houbama mam delat, narazila jsem na tento moc dobry recept. Prave prisla z lesa, cerstve houby v kosi, ostatni ingredience mam tez, (krome bucku), tak jsem misto bucku dala anglickou slaninu, mam pocit, sluzbu udelal stejnou. Je to fakt dobry jidlo. Jelikoz mam namrazeny kvanta hub, budu delat i z mrazenejch. Davam za 1.
Před chvilkou jsme dojedli, opravdu výborné. akorát příště dám míň oleje, ten bůček pustí šťávy dost. dávám 1!
Milý Anonyme, vy tohle jídlo jíte každý den??? To se nedivím, že cholesterol a kalorie letí....Myslím, že jednou za čas to neuškodí a hlavně - 150g bůčku, kolik asi vyjde na každého???
Bůček a smetana, ... kalorie a cholesterol letí nahoru.
Toto jídlo jsem zkoušela před 3 dny, bylo moc dobré a doma rodince chutnalo. Takže zopakuju brzo.
Dělám to z vepřového masa a místo hub dám podušené papriky a rajčata a syrové brambory na plátky na dno pekáčku a také nahoru,ale dnes zkusím ten váš recept,určitě bude taky výborný.
Ještě lepší je dát syrové brambory nakrájené na plátky přímo na maso. Dá se dělat i maso vepřové tímto způsobem, jen se peče trochu déle. Jde dělat i v remosce.
Dnes jsme měli k obědu a všem moc chutnalo.Výborný recept,díky,dávám za 1.
Úplně jsem tuto "krásu" přehlídla!! Ta fotografie je perfektní a ještě určitě perfektnější ta skutečnost! Musím určitě brzo vyzkoušet !!
přímo výborné!!! Dneska jsem to udělala a zařadila jsem si ho mezi top recepty. Opravdu stojí za to. :)
Lucko, zvojtila jsem to.Houby přijdou na ten bůček a na něj teprve řízky. Dík za upozornění. Prosím kuchařku o opravu. Děkuji moc. Jana H.
Nějak jsem nevyčetla, kdy se přidají ty houby, jestli hned na začátku pečení nebo v průběhu a na kterou vrstvu se pokládají, hned na cibuli nebo na kuřecí řízky ?