• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízečky
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuřecí řízečky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 152
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuřecí řízečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso řízek
    • sůl
    • pepř mletý česnekový Kotányi (emně mletá směs zeleného pepře s česnekem s příjemně pálivou výraznou chutí)
    • olej
    • anglická slanina
    • cibule
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky nakrájíme na tenké plátky, lehce naklepeme, mírně osolíme a okořeníme česnekovým pepřem. Pekáč vymažeme olejem a klademe polovinu surovin v pořadí - anglická slanina, kuřecí řízky, kolečka cibule, nastrouhaný sýr a opakujeme ještě jednou ve stejném pořadí. Končíme vrstvou sýra, kterou pokapeme olejem, rukama stlačíme, aby se vrstvy spojily. Necháme 30 minut odležet. Pečeme při teplotě 220 °C nejprve 20 minut přikryté alobalem, pak 10-15 minut bez alobalu, aby vznikla zlatavá kůrčička. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené kuřecí řízečky s houbami a smetanou

Zapečené kuřecí řízečky s houbami a…

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Křupavé kuřečí řízečky v lupínkách

Křupavé kuřečí řízečky v lupínkách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milis | 18. 1. 2016 23:04

    Je to dobré. Akorát dávejte bacha s cibulí a tím olejem. V míse sem měl záplavy po 15 minutách. Pouští to dost šťávy :)

  • Irča Š. | 15. 10. 2012 13:04

    je to opravdu moc dobré <:-)

  • MilkaMar | 10. 1. 2011 23:18

    Do vymazaného pekáčku jsem dala braambory nakrájené na menší kousky, slaninu a další ingredience, dle receptu - vynikající!

  • raketak | 9. 1. 2011 00:33

    Naprosto skvělé jídlo..:-) Všichni kdo to už jedli tak vědí..

  • Fanfan | 18. 11. 2010 13:41

    Opravdu vynikající jídlo... Moc jsme si pochutnali. :-)

  • Tereza76 | 17. 11. 2010 18:08

    Ano, vynikajici !!! Davame take hodne cibule, jenom doporucuji moc nesolit - slanina je sama o sobe dost slana a taky opatrne s olejem - ingredience pousti dost stavy, tak je zbytecne to jeste "mastit" olejem :-)

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 15:59

    1

  • Radka Křížová | 21. 3. 2010 13:12

    měli jsme nedávno k obědu,bylo to vynikající.

  • Zdenka Kocmichová | 7. 3. 2010 15:30

    Výborné. Byla jsem pochválena. Dala jsem více cibule. Velmi chutné a jednoduché. Díky za recept!

  • Petra Franclová | 25. 1. 2010 10:55

    Moc moc dobré a hodně šťavnaté. Dala jsem česnekovou bylinkovou sůl, ale bez pepře kvůli dětem. Trošku kalorická bomba, ale pro jednou se to snese. Dávám 1.

  • ver kuc | 9. 11. 2009 12:00

    Výtečné, výtečné!

  • Hulmi Ukolen | 19. 9. 2009 17:30

    To tópry, móc tópry!

  • Michala Polenská | 16. 10. 2008 12:39

    Včera jsem dělala k večeři. Manželovi to moc chutnalo, mě taky. Nedala jsem tedy česnekový pepř, ale česnekovou sůl + čerstvě drcený barevný pepř + čerství česnek. Hodně cibule - 2 velké. Sýry jsem zmíchala - eidam + ementál + niva. Došel mi olej, takže jsem plech vymazala rozpuštěným máslem a zvrchu také pokapala a bylo to opravdu moc dobré!

  • Dana Minaříková | 27. 8. 2008 13:48

    Včera jsem dělala k večeři s brkaší a bylo to moc dobré. Líbí se mi na tom, že se nechá udělat s různými obměnami (niva, uz.sýr, smetana, jiné koření, pórek....) a věřím, že pokaždé to bude bašta. Určitě zopakuji, jednoduché, téměř bezpracné a výsledek zaručen!

  • Rudolph Skotchdopole | 10. 8. 2008 18:02

    Velmi dobré! Dávám za 1.

  • jindřiška ševčíková | 10. 7. 2008 12:08

    Určitě vyzkoušejte,je to opravdu moc dobré.Nachystala jsem si vše den předem do ohnivzdorné mísy a nechala v ledničce uležet.Jako přílohu mohu doporučit švédský bramborový salát,viz.přílohy.

  • Lukáš Hejtman | 28. 6. 2008 13:38

    Dnes jsme si je udělali s přítelkyní a oběma nám moc moc chutnalo, výborné - dáváme za 1

  • Eva M. | 4. 6. 2008 12:18

    Děkuji za recept. Byl opravdu výborný a všem moc chutnal. Dávám za 1.

  • Libuše | 21. 4. 2008 07:56

    Včera jsem řízečky dělala a doporučuji všem vyzkoušet. Podle uvedených rad, jsem udělala 3 vrstvy a sýr jsem dávala jak cihlu tak plísňák a moc nesolila. Porcovala jsem to též na pásky. Na talíři to vypadá moc pěkně a všichni si pochutnávali. Anglickou slaninu není potřeba předem opékat.

  • zuzana svobodova | 1. 3. 2008 12:29

    prave jsme doobedvali a musim rict ze to bylo dobre, ale podle komentaru jsem cekala vic. Urcite je to skvely napad ale malinko to vylepsim podle sve chuti.

  • josef | 1. 3. 2008 09:13

    Už jsem to několikrát zkoušel vařit. Někdy ty vrstvy měním, ale vždycky končím sýrem. Taky jich na sebe dělám víc, tak tři, pak to trochu přimáčknu na sebe, nahoru položím plátky sýra, zapeču až se mi vytvoří taková sýrová krusta a krájím to na pásky. Na talíři to vypadá moc pěkně a moc moc to chutná. Výborný recept!

  • Jana N. | 1. 3. 2008 09:08

    Tento recept vařím už několik měsíců a má obrovský úspěch u rodiny. Moc dobrá věc :-)

  • Lenka | 11. 2. 2008 16:07

    Zrovna když jsem tohle jídlo připravovala k večeři, tak se náhodně stavila tchýně a tak jedla s námi a musím říct, že i já jsem stejně jako Martina L. u tchýně uspěla. :-) Říkala, že to musí taky někdy uvařit. Opravdu vynikající bašta. A řekla bych, že pro dva lidi stačí i jedna vrstva.

  • Štěpánka | 3. 2. 2008 13:45

    Dneska jsem dělala k obědu,přidala jsem jetě čerstvé žampiony a bylo to opravdu moc dobré.Chutnalo celé rodině dáváme za 1.

  • Ingrid Lukáčová | 30. 12. 2007 09:58

    Asi jsem se nechala zlákat obrázkem,to jídlo se sice jíst dalo ale na můj vkus nic moc.

  • Monika Marcaníková | 17. 12. 2007 12:03

    recept jsem udělala včera, je opravdu výborný dávám za "1"

  • Martina L. | 2. 12. 2007 15:18

    Uz davno jsem chtela napsat hodnoceni pro toto fantasticke jidlo - bylo to prvni jidlo,kterym jsme se uvedla do rodiny meho manzela (upozornuji ze tchyne je kucharka z povolani !!!) a bylo prijato velmi dobre - jedno z nejlepsich, co jsem kdy jedla!!! Moje poznamka - min solit,oleje taky min a nebat se cibule! davam za 1 !!!

  • Hana | 26. 11. 2007 12:18

    Děkuji za recept , sklidila jsem s ním velký uspěch a nezbylo ani trochu . dávám za 1.

  • martina svobodová | 22. 11. 2007 15:27

    Patří mezi naše oblíbená jídla. Našel ho a taky pravidelně vaří manžžel. Moc děkuji, dávám za 1.

  • Hospodyňka | 12. 11. 2007 15:10

    Když jsem si naložila kuřecí řízky do jogurtu a pak jsem zjistila že mám málo strouhanky, napadlo mě je zapéct podle tohohle receptu. Povedlo se! A to jsem opužila steakové koření, protože česnek nemusím.

  • Lenka | 3. 11. 2007 22:16

    jsem pizak ale tohle me i vsem pro ktere jsem jidlo pripravovala moc moc chutnalo......

  • Jana Soukupová | 12. 10. 2007 16:29

    Super jídlo

  • hana Valentová | 11. 10. 2007 22:48

    Tak já jsem dala slaninu,brambory,slaninu, řízečky, cibuli na drobno a sýýýr a moooc mňam...

  • Jana Vencková | 8. 10. 2007 17:30

    Díky za supr recept, dělala jsem v pátek, a moc nám to chutnalo, dokonce i moje maminka si brala recept, když jsem jí dala ochutnat.

  • markéta | 19. 8. 2007 19:19

    recept, je skvělý, rychlý a praktický, všem chutnalo, dělala sem už vícekrát

  • Kateřina Candrová | 31. 7. 2007 17:22

    Děkuji za recept. Byla jsem pochválena. Všem moc chutnalo.

  • Klára Nožičková | 2. 5. 2007 10:21

    Včera jsem toto skvělé jídlo uvařila na oběd a s přítelem jsme si móóóc pochutnali... Ještě celé odpoledne si pochvaloval, jaká to byla bašta :-) Jen jsem se chtěla zeptat, zkoušel někdo dát zemáky rovnou dovnitř? A s jakým výsledkem? Díky za odpověď :o)

  • Danka Snášelová | 18. 3. 2007 23:14

    Vynikající bašta - jedna báseň. Fantastická chuť, která se nedá popsat. Neměla jsem koření, tak jsem řízečky osolila a pořádně potřela prolisovaným česnekem. Nešetřila jsem ani anglickou slaninou a cibulí = dávají pokrmu tu zprávnou chuť. Celá rodina byla unešena již při prvním soustě. Dávám 1*1*1*1*1*.

  • Renata Kyselá | 20. 2. 2007 13:35

    Veľmi dobré!!!!! Chutilo celej rodinke. Odporúčam.

  • kopsic | 30. 11. 2006 21:15

    rizecky byly fajn,ale opatrne se soli,rychle,jednoduche,skvele.

  • Renáta | 23. 11. 2006 18:26

    Opravdu velmi skvělé. Dávám za 1

  • Monika Zemanová | 16. 10. 2006 20:12

    tak jsem uvařila a přítel mlaskal, jen to bylo s tím pepřem trošku pálivé, já jsem snědla, ale nijak mě to nenadchlo, ale chlap nadšenej

  • Martina S. | 22. 7. 2006 11:51

    Výborné. Nemusela jsem nic přidávat ani ubírat, jednoduché, rychlé a skvělé. Za jedna.

  • bambulain | 7. 6. 2006 18:52

    Vynikajici davam za 1!!!!Nemelo to chybu,jeste dva dny jsem se potom olizovala.Taky jsem nemela koreni ,ale potrela jsem to vylisovanym cesnekem a to stacilo.Jinak jsem se bala a dala malo cibule,ale priste ji tam dam vic,protoze ta dala tu zpravnou chut i slanina,tak doporucuji vice.A muj mexicky pritel,ten se jen olizoval a za tyden to chce znova.Dekuji-vice takovych receptu

  • Monika | 2. 6. 2006 21:44

    Opravdu vyborné,ale mělo to jeden háček.Nedělala jsem to s kořením kotány,ale s jinou směsí,nebot jsem to koření vůbec nesehnala.Poradíte mi kde ho koupím?Jinak dávám 1*

  • Jana Malá | 2. 6. 2006 08:04

    Tohle je ale dobroučké papáníčko.Ještě teď se olizuju.Vynikající.

  • míla štef | 27. 5. 2006 17:17

    Výborné,dávám za jedna,protože i doma jsem teď za jedničku.Bohužel jsem neměla koření Kotányi,ale měla jsem jinou míchanou směs a bylo to taky výborné.Sýr jsem dala jak cihlu tak i nivu,kterou moje rodina miluje.Super,zase změna oproti klasickým obalovaným řízkům!

  • init | 24. 5. 2006 16:00

    moc nám to s přítelem chutnalo, doporučuju

  • Marie Horáková | 7. 4. 2006 10:36

    Řízečky se staly stálou součástí našeho jídelníčku, skvělé a rychlé jídlo, dávám koření na Gyros, česnek nakrájím na tenké plátky, včera jsem dala uzený sýr. Dávám velkou jedničku.

  • Monika | 5. 4. 2006 11:11

    Použila jsem to jako "narozeninový" oběd a bylo to fantastické. Půl pekáče byl s nivou. Mám to vyzkoušené i z kotlety a taky super! Díky

  • Radka | 28. 2. 2006 13:09

    Je to opravdu výborné!!!!!! Mám doma opravdu mlsouny, ale po té to baště se dělali všem boule za ušima. Doporučuji a dávám 1*

  • Zbyněk | 15. 2. 2006 14:45

    jako nedavno sem to baštil a byl to krásný koncert pro moje chuťové buňky.opravdu výnikající chuťovka.mužu jen doporučovat

  • zuzana svobodova | 6. 2. 2006 13:26

    fakt vyborny, dik pochutnali jsme si

  • Misa Simon | 24. 1. 2006 02:40

    vynikajici,dekuji moc za recept

  • Kateřina | 10. 1. 2006 18:36

    Je to fakt výborný

  • Marcela | 7. 1. 2006 17:22

    Teda musím říci,že mě mile překvapila chuť techto řízečků,rodině se dělali boule za ušima.

  • Dáša Holubcová | 2. 12. 2005 16:42

    Včera jsem řízky dělala k večeři a musím říct, že chuť mě mile překvapila, je to opravdu lahůdka. Vynikající dávám jedničku.

  • Martina Dejdarová | 9. 10. 2005 09:16

    tato bašta měla u nás veliký úspěch,doporučuji vyzkoušet.

  • Andrea | 6. 8. 2005 15:43

    Vynikajici, jednoducha priprava, pro bravosku jako delane. Pridavam ananas a grilovaci koreni.

  • Jana Ponáhlá | 13. 7. 2005 10:24

    Pozor na SŮL, používáte-li Nivu. To jsem si uvědomila až při konzumaci.Jinak je to rychlé, syté a chuť odpovídá jednoduchosti. Rozhodně je to jedlejší než přírodní kuřecí řízek s přílohou.

  • radek tucek | 2. 6. 2005 12:01

    Doporučuji vyzkoušet. Vynikající!!!

  • Jnushka | 28. 5. 2005 19:11

    Opravdu výborné, doporučuji

  • Alik | 21. 4. 2005 14:59

    Tak jsem si přečetla všechny 4 stránky a jdu nakoupit potřebné. Řízky už mám. Ještě jsem je nezkoušela a je to ostuda když tento recept má 1 místo..

  • Hospodyňka | 20. 4. 2005 14:02

    Je to opravdu dobré, ikdyž ten česnekový pepř podle mně nemusí být, stačí obyčejný nebo vůbec žádný. Taktéž "dietně" bez anglické slaniny (dno zapékací mísy jsem vymazala trochu olivovým olejem) se mi to povedlo. Ale je to jinak fakt dobrý recept na kuře.

  • marcela slamdeckova | 15. 4. 2005 15:33

    vynikajici recept,pridavame NIVU..jinak neni co dodat

  • SARGIS ZHAMAGORTSYAN MUDr. | 12. 4. 2005 19:06

    Oooo!!!

  • Honza Mach | 6. 4. 2005 10:44

    je to vynikající,doporučuji!

  • Janinka | 5. 4. 2005 17:05

    Tak teda nevím - většinou nám "tady" móóóc chutná, ale tenhle recept ... ? Rodina to nazvala "žádný výkřik" a musím s nimi souhlasit. Myslím si, že by tomu pomohlo alespoň tu cibulku předem lehce orestovat, ale celkově bych ji tam spíše vůbec nedávala.

  • Dana Dědková | 1. 4. 2005 15:58

    Tak nevím,většina to tady chválí, ale u nás jsem moc úspěchů neslavila......zkrátka podle mě nic moc.

  • Naďa | 24. 3. 2005 15:01

    Tento recept je opravdu fenomenáááálnííí :)

  • white cat | 24. 3. 2005 12:06

    Ještě že ta kuchařka existuje ! :-) Vařit moc neumím, ale baví mě to... prostě ke všemu musím mít recept.Tenhle recept je vyníkající . nemá chybu, DĚKUJU . Vždycky tady najdu nějakou dobrůtku, která připravím a která všem moc chutná.

  • Jarka | 23. 3. 2005 14:18

    Asi nenapisu nic noveho - ale je to vynikajici.

  • Petra Růžičková | 22. 3. 2005 11:37

    Bylo to výborné,přidala jsem tam žampiony,k tomu opečené brambory,rychlé,nenáročné a hlavně dobré!

  • Pavlína Bartáčková | 20. 3. 2005 17:16

    musím říct že tento recept má právem titul recept 2004..Je to vinikající!!! Pochutnala si celá rodina!!§

  • Anonym | 19. 3. 2005 16:51

    mam taky dotaz k servirovani, ji se to po jednotliv. rizcich nebo jako treba fr. brambory??

  • Kateřina | 19. 3. 2005 10:24

    Je to celkem dobré, ale ještě by to sneslo nějaká vylepšení.

  • Jana Tichá | 18. 3. 2005 21:09

    Vynikající s hruškovým kompotem.

  • Dahiba | 14. 3. 2005 07:19

    Nezbývá mi než se přidat ke všem kdo recept pochválili. Chutné, syté a nenáročné na čas. Takových receptů více. Doporučuji

  • Naďa | 10. 3. 2005 09:45

    Je to opradu moc dobré.

  • Pavel Holeček | 9. 3. 2005 21:13

    To koření jsem nesehnal tak jsem tam dal granulovaný česnek a trochu jsem šetřil slaninou,dal jsem jí jen na dno,protože manželka dietaří,ale tohle do ní zapadlo tak rychle,že je asi po dietě.Dávám jedna moc dobré!!Holeček

  • Jana Povolná | 4. 3. 2005 20:32

    P.S. - možná by bylo fakt lepší,kdyby se ty komentáře řadili od nejnovějších - u některých receptů jsou na začátku komentáře i několik let staré.

  • Jana Povolná | 4. 3. 2005 20:26

    šup a mám to v oblíbených receptech :-DZaslouženě je to recept roku , i když ty čínské placičky jsou také moc dobré- upřímně- zatím jsem vyzkoušela jen tyto dva recepty :-))) objevila jsem vás totiž minulou neděli a jste super !!!

  • Kateřina Pauknerová | 23. 2. 2005 22:35

    Bylo to vynikajíci

  • Romana | 21. 2. 2005 12:33

    Připojuji se ke všem kladným komentářům, tento víkend jsou to zkoušela a je to opravdu dobrůtka. A navíc s tím není práce a nelze to zkazit. Doporučuji!!

  • liddy xxx | 21. 2. 2005 09:12

    Přidala jsem steril. červenou papriku a sýr se zel. pepřem a paprikou. Jídlo je velmi chutné. ale syté!!!Moderátorům: Nedaly by se komentáře řadit od nejnovějších ke starým??

  • Mirka Bendová | 15. 2. 2005 10:17

    Výborné

  • Renata | 15. 2. 2005 08:31

    Velice výborné. Vyzkoušeli jsme je na Valentýna a oba jsme se moc olizovali. Doporučuji!!!

  • Lada Bartošová | 14. 2. 2005 18:05

    Nedalo mi se mrknout a následně uvařit tuto mňamku. Přidala jsem rovněž rajčata a zasypala bohatě sýrem. Pochutnání to opravdu je!

  • Jitka | 13. 2. 2005 20:18

    Trochu moc mastné, ale jinak výborné.

  • Rozárka Szabóová | 13. 2. 2005 13:07

    Stokrát Mńam, dneska jsme si mooooc pochutnali prostě, Super s hvězdičkami **********

  • Eva | 13. 2. 2005 10:52

    Bylo to perfektní. Udělala jsem k tomu rýži s hraškem a nemělo to chybu. Rodina si to chválila a hned se ptali na recept. Díky

  • Anna USA | 10. 2. 2005 23:07

    Podobny recepis jako cikanske rizecky [maso hovezi nebo veprove] ovsem kureci je kureci. Je to lahodny i slavnostni pokrm - doporucuji i s ruznymi prisadami [rajce, paprika, zampiony].

  • Jiří Vymětal | 10. 2. 2005 20:25

    Jo je to dobré, papkali všeci mladí i staří a nezbylo nic!

  • HANKA LINHART | 8. 2. 2005 23:54

    Je to vyborne,neco podobneho jsem uz varila.Misto syru[naposledy]pouziju slehacku.Ale muze se pouzit take[nakonec]syr.

  • Iveta | 7. 2. 2005 12:13

    velmi dobré.......děláme něco podobného, jen bez anglické a cibule....a ten sýr zalejeme šlehačkou.... ale i tohle je dobré....dá se to dělat i z krůtího masa... :)

  • Anonym | 6. 2. 2005 12:36

    Vcera jsem mela navstevu a uvarila jsem to a melo to opravdu velky uspech. super.

  • Lenka | 6. 2. 2005 11:24

    Opravdu vynikající, rychlé a opravdu moc chutné :-)

  • Martina Krajíčková | 31. 1. 2005 22:21

    Výborné , celá rodina si pochutnala . Určitě udělám znovu.

  • dagmar matouskova | 29. 1. 2005 01:00

    moc nam chutnalo,ale trochu tucne, bylo by urcite dobre i zapeci rovnou s tenkymi platky syrovych brambor na dne pekace. tuk by se lepe zasakl.

  • Katka Michalová | 25. 1. 2005 22:05

    Výborné, rychlé, do jednoho hrnce :-) Dala jsem utřený česnek a klasický pepř a králíka místo kuřete. Je to móóć dobrý, doporučuju.

  • Hanka | 25. 1. 2005 21:18

    Výborná lahůdka,příště ještě přidám žampiony a zaliju šlehačkou....

  • Aťka | 25. 1. 2005 13:55

    Miluju jednoduché recepty, které našoupete do zapékací misky a dáte péci. Tak tento receptík si udělám o víkendu. Už se moc těším.

  • daleko hled | 24. 1. 2005 10:27

    Božská mana

  • Jiří | 23. 1. 2005 09:40

    Výborné, přidat utřený česnek jen doporučuji :-)

  • Naďa | 22. 1. 2005 12:13

    Vyzkoušela jsem a je to vynikající,něco podobného znám z vepřových kotlet.Ještě chci říct,je zajímavé,že negativní reakce jsou vždycky anonymní!Stydí se autoři za to,že jim něco nechutná?A nebo si chtějí jen zchladit žáhu???

  • Anonym | 21. 1. 2005 07:59

    Nic moc. Nevim, co na tom vsichni mate.....

  • rúžena salavová | 17. 1. 2005 11:39

    Měli jsme je na druhý vánoční svátek s hranolky a tatarkou, nemělo to skutečně chybu.Doporučuji každému labužníkovi.Výhodou je rychlá a snadná příprava.

  • Martina | 17. 1. 2005 09:35

    Výborný recept, vyzkoušela jsem již před týdnem a nic nezbylo. Včera recept zkusila tchýně a také si mlaskala. Díky, zařadím do jídelníčku

  • Petr | 17. 1. 2005 08:04

    Je to dobré, pokud dáváte Nivu, pak opatrněji s česnekem. Jinak velmi dobé

  • Alena | 16. 1. 2005 11:18

    MOc dobré!!

  • ladislava | 13. 1. 2005 13:10

    Nemají chybu,skutečně vynikající.A zas mám co vařit

  • as | 10. 1. 2005 07:32

    Je to opravdu bašta. Dělala jsem vše podle receptu - jen opepřené řízky jsem den předem naložila do oleje.

  • Hana | 9. 1. 2005 02:22

    Vynikající. Misto česnekového pepře jsem plátky kuřete potřela česnekem utřeným se soli.

  • Václav | 8. 1. 2005 12:41

    Bomba!!! Místo cibule jsem dal pórek a naprosto úžasný, dobrý a jednoduchý.

  • Václav Meidl | 8. 1. 2005 09:54

    Velmi dobré, rychlá příprava. Vařil jsem osobně. Všem doporučuji.

  • AMY | 5. 1. 2005 08:42

    dobrý recept, pro ty, kteří nemůžou česnek doporučuji sýr výraznější chuti - Nivu nebo něco podobného, anebo steakové koření. Jídlo je chutnější, když se slanina předen opeče, a doporučuji péct delší dobu, aby maso bylo opravdu dobře udělané.

  • helena vejnarová | 2. 1. 2005 20:52

    je to výborný a ještě jsem to zalila šlehačkouto nemělo chybu

  • Květa Zmrzlíková | 30. 12. 2004 14:42

    Je to neuvěřitelně dobré. Já to vždy připravím večer, dám proležet do ledničky a peču až druhý den. Ideální pro návštěvy. Dnes budu péct pro přátele z Holandska. Ke všemu by nejraději pořád bramborové placičky. Tak to tak risknu, ale pro jistotu připravím i brambory vařené.

  • Míla | 29. 12. 2004 14:39

    Delikatesa! Jednoduché, a přitom chuťově vynikající! Patří vám můj dík, že jsme si s rodinou nečekaně dopřáli skvělý kulinářský zážitek :)Dnes se pustím do pivního závinu, tak snad dopadne taky na výbornou...

  • lenka | 23. 12. 2004 18:46

    moc dobre

  • Anonym | 23. 12. 2004 18:43

    dobre moc jsme si pochutnali

  • Bohumila Durisova | 18. 12. 2004 07:30

    svymi komentari jste mne presvedcili, dnes to uvarim manzelovi jako narozeninovy obed. :) Myslim, ze recept bude mit uspech u cele rodinky. :)

  • Irena | 15. 12. 2004 08:11

    Velmi dobré! Sklidila jsem s nedělním obědem úspěch! A i když toho je skutečně hodně, tak nevadí, když zbyde. Třetí den se česnek krásně proležel a byla to vynikající rychlá večeře.:o)

  • Kuchařka on-line | 8. 12. 2004 14:46

    Celé dno pekáče pokrýt slaninou, na slaninu po celé délce pekáče patří řízky, na ně cibule, celé zasypat sýrem. Pak další vrstva to samé... slanina, řízky, cibule, zasypat sýrem.

  • Mísa | 8. 12. 2004 14:37

    Hádáme se ted tady s kolegynemi, jestli se ty rizky, slanina atd kladou na delku pekace, nebo se to vrství vse nahoru. Díky za odpoved

  • Janička | 4. 12. 2004 14:41

    Je to úžasná dobrota.Vřele dpopručuji,sama jsem tento recept předala dalším třem domácnostem a všechny byly nadšeny.Díky a všem ostatním přeji dobrou chuť. Janička

  • Evča | 3. 12. 2004 00:47

    Výborné.Na okořenění jsem použila sušený česnek a nadrtila jsem si zelený pepř a touto směsí to sypala.Nemělo to chybu.

  • Anonym | 3. 12. 2004 00:43

    opravdu vyníkající.Moje pochvala patří autorovi.

  • amateeeer lll | 29. 11. 2004 20:03

    no vařil jsem poprvé pro přítelkyni k narozeninám a ikdyž ona tvrdila že je to super, tak já jsem se musel usmívat od ucha k uchu, protože lepší masíčko jsem asi nejedl.Děkuji za rychlý, jednoduchý a levný recept

  • Blanka | 28. 11. 2004 17:24

    Také jsem se rozhodla vyzkoušet a všem moooooc chutnalo. Je to jednoduché a opravdu se nezašpiní moc nádobí. S rýží ideální.

  • Janinka | 23. 11. 2004 12:54

    Zrovna si pochutnavam, je to lahudka, zkuste na zaver pridat uzeny syr.. Je to balada.. :o)

  • Hana `ebestová | 23. 11. 2004 08:26

    Jedním slovem vynikající.

  • tony777 | 21. 11. 2004 14:46

    Mám pocit, že z dietního kuřete se stane KALORICKÁ BOMBA :)

  • Drahuška | 19. 11. 2004 23:34

    Mamča tento recept zkoušela, když jí přišla sousedka. A? Dělaly se jí boule za ušima. Takže vynikající.

  • Kuchařka on-line | 19. 11. 2004 10:42

    Co je česnekový pepř jsem vysvětlovala v komentáři... Nyní bylo doplněno do receptu.

  • Majka | 19. 11. 2004 10:38

    Opravdu vynikající, ale nevím, co je česnekový pepř, tak jsem dala pepř mletý a rozetřený česnek (a to dost). Místo brambor je lepší rýže.

  • petr | 19. 11. 2004 10:21

    Tak Vám taky děkuju pěkně! Poté, co jsem tento pokrm ukuchtil ženě, mi předala funkci letošního vánočního kuchaře. Opravdu vynikající pochoutka.

  • marketa | 16. 11. 2004 21:28

    tak jsem take dnes zkusila tento recept, protoze si ho tady kazdy pochvaluje a musim rici ,ze neco tak hrozneho uz jsem dlouho nejedla,musim si zpravit celkem chut necim jinym.

  • Danka Tomášková | 16. 11. 2004 11:59

    Výborné. Neměla jsem čínský pepř, tak jsem použila černý pepr a 2 stroužky česneku. Jídlo chválila celá rodina.

  • Eliška | 12. 11. 2004 07:48

    Také je moc dobré na dno pekáčku dát pokrájené syr.brambory,osolit,na ně kuř.prsa.osolit vegetou kari,posypat pokrájeným česnekem,žampiony,porkem(hodně),strouhanou nivou,nechat zapéct,před dokončením zalít smetanou a nechat chvilku v troubě.Móóóc dobré,rychlé a snadné!!

  • Líba | 12. 11. 2004 07:40

    Hmmmmmmmm...včera jsem vyzkoušela.Chutnalo i mému synovi,který je profi kuchař a to je co říct.

  • Radka | 11. 11. 2004 13:14

    Moc chutné a nenáročné na čas. Opravdu jsme si pochutnali.

  • Kuchařka on-line | 8. 11. 2004 08:47

    Syrové, peče se 20 minut přikryté alobalem, pak 10-15 minut bez alobalu a jsou krásně měkoučké.

  • Lenka | 8. 11. 2004 08:45

    Prosím Vás ty kuřecí řízky se tam dávají syrové nebo se nejprve osmaží. Přijde mi totiž, že 20 minut je málo, aby se to "udělalo". :) Určitě to ale zkusím. Vypadá to moc hezky. :)

  • Gabriela Kolaříková | 7. 11. 2004 13:02

    Vynikající,rychlé,moc se toho nazašpiní a všichni mě chválí jak jsem vynikající kuchařka

  • Jirka | 6. 11. 2004 21:59

    Naďo, Vy jste mě úplně zmátla. Musel jsem si to přečíst ještě jednou, tam ale o stočení nic není.To se prostě jen položí naplacato. Musí to být asi dobré. Taky si to udělám.

  • Naďa Malačková | 5. 11. 2004 18:48

    Trošku nechápu jak to stošit? Do ruličky a zabalit do alobalu a upéct?

  • Majka | 4. 11. 2004 20:04

    Opravdu moc výborný recept a hlavně rychlý.Všem mohu jen doporučit.

  • Lubor | 2. 11. 2004 20:02

    Výborné

  • Lada Kratochvílová | 31. 10. 2004 10:28

    Jednoduchá příprava, skvělá chuť... mohu doporučit :o)

  • mona b. | 29. 10. 2004 23:03

    tohle jidlo ma jednu chybu. je ho pro jednoho hodne, ale je tak dobry, ze se clovek stejne premuze a vysledkem je nehybny funici oci kulici tvor.

  • Kuchařka on-line | 26. 10. 2004 14:53

    Česnekový pepř je jemně mletá směs zeleného pepře s česnekem s příjemně pálivou výraznou chutí. V prodeji od fy KOTÁNYI.

  • Julie Myšková | 26. 10. 2004 14:35

    Co to je česnekový pepř?

  • Petruvak | 15. 10. 2004 10:08

    Naprostá bomba, včera jsem to dostal k narozeninové večeři a už hodně dlouho jsem nic tak dobrého nejedl.Hodnocení 1

  • hana | 1. 10. 2004 10:19

    Vynikající, vřele doporučuji.

  • Kuchařka on-line | 27. 9. 2004 12:03

    Jarko, ukrojí se kus a ten se servíruje. My to jedli tak jak vidíte na fotce :)

  • Jarka | 27. 9. 2004 11:30

    Hele lidi, a to se pak jí ty obě patra nad sebou najednou nebo jak?

  • Ála | 15. 9. 2004 10:23

    Mohu jen doporučit,je to dobré.

  • Magda Bušová | 3. 9. 2004 19:49

    Moc veliká mˇamnka...děkuji za inspiraci...všem moc chutnalo!!!

  • Jana | 24. 8. 2004 20:14

    Opravdu dobré, chutnají i studené. Moje rodina může maso v jakékoli podobě.Myslím, že ani kapie by to nezkazily.

  • Kamila Kopecká | 24. 8. 2004 17:30

    Opravdu výborné, vyzkoušela jsem a navíc přidala rajčata, sýr Nivu a byla to mňamka!!! Celé rodině i příbuzenstvu to velice chutnalo!Určitě to budu vařit častěji. Vřele doporučuji!!

  • Hana Krejcárková | 12. 8. 2004 08:18

    Opravdu výborné, souhlasím se všemi uvedenými kladnými ohlasy. Doporučuji Všem, je to mňamka...

  • Blanka | 5. 8. 2004 22:23

    Rovněž musím pochválit. Nečekala jsem takovou dobrůtku....

  • Jana z VM | 2. 8. 2004 12:13

    Bylo to vynikající, vylepšila jsem to sýrem Nivou a nakrájenými žampiony.

  • Martina martina | 26. 7. 2004 17:18

    Děti to milují, taky jsem to potřela utřeným česnekem a bylo to výborný.

  • Lubos | 20. 7. 2004 22:45

    Je to moc dobry recept! A zkusil jsem trochu zmenu - misto cesnekoveho pepre jsem dal utreny cesnek (tim jsem nesestril) a maso jsem naskladal do teflonove babovkove formy (pekne se to takhle vrstvi na sebe).

  • Petra Sidlejova | 18. 7. 2004 12:30

    Bylo to moc dobre, vsichni jsme se olizovali. Budu to varit casteji!

  • Jana Pekárková | 7. 7. 2004 11:43

    Doporučuji....:o) Jana

  • Alice | 29. 6. 2004 19:08

    Výborné

  • Zdeněk Kovář | 26. 6. 2004 18:55

    Velice chutné, mile mě to překvapilo. Je to prostě mňamka, doporučuji ;)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kuřecí maso Olej Pepř mletý Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Plněný květák mletým masem

Plněný květák mletým masem

Vařená čokoládová poleva

Vařená čokoládová poleva

Vločkové řezy s krémem

Vločkové řezy s krémem

Housky (DUKAN)

Housky (DUKAN)

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Hovězí líčka na houbách

Hovězí líčka na houbách

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

95
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
58
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
52
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
50
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
45
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Zapečené kuře na žampionech
Zapečené kuře na žampionech
Zapečené kuře s bramborem
Zapečené kuře s bramborem
Zapečené kuře s celerem
Zapečené kuře s celerem
Zapečené kuřecí řízečky s houbami a smetanou
Zapečené kuřecí řízečky s houbami a…
Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou
Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou
Zapečené kuřecí s rajčaty
Zapečené kuřecí s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact