• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuře s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuře s česnekem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuře s česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • rostlinný olej
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 250
      g tvrdý sýr
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na dno vymazaného pekáčku klademe kousky osoleného kuřete. Na ně nasypeme drobně nakrájený česnek (ne utřený !!). Na česnek postrouháme sýr a vše zalijeme šlehačkou. V troubě zapékáme, až je kůrka na povrchu zlatá. Podáváme s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Kuře s nivou a česnekem

Kuře s nivou a česnekem

Pečené kuře s bylinkami, česnekem a citronem

Pečené kuře s bylinkami, česnekem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Willie | 22. 5. 2011 16:36

    prosiim mam dotaz, ty kousky kuřete jsou i s kůží?? dekuji predem za odpoved :))))) :-)

  • Květuška | 17. 4. 2011 13:40

    tak dnes jsem dělala na oběd a je to bašta :-P dávám jedničku

  • Ňulinka - | 1. 10. 2007 16:40

    Já už tento recept znám dlouhou dobu,jen s tím rozdílem,že kuře ještě sypu gril.kořením a nejdřív skoro do měkka upeču,pak zaliju šlehačkou,nechám zčervenat,posypu sýrem a už jen krátce zapeču.Kuřátko je křupavé a růžové.A komentář pana Delova?Odporný je on a ne recept.Tomu dávám 1.

  • Marie H. | 1. 10. 2007 14:42

    Vážený Nagete Delove, kdybych byla Vaším zaměstnavatelem a četla tento Váš příspěvek, tak bych Vás propustila na hodinu. Jako kuchař - profesionál přece musíte umět poznat po přečtení receptu, jestli suroviny a postup jsou v pořádku a to Vy asi neumíte. Já jsem toto nevařila, ale na receptu nevidím nic špatného.

  • Zdena z JM | 1. 10. 2007 13:07

    Pane nebo paní Naget Delov, nějak jsem Váš komentář nepochopila. To, že Vám toto kuře nechutná, chápu, každý má jiné chutě, ale ta nekvalita a neozkoušenost, to mi není jasné. A proč by neměl tento pokrm v restauraci šanci. Myslím si, že naopak. Podle mě chutná mnoha lidem.

  • Ivana C. | 1. 10. 2007 12:32

    Pro Naget Delov: trocha slušnosti by neškodila! Odporný je holubinec ve vlasech! Toto jídlo jsem kdysi dělala, pod sýrovou krustou bylo kuře uvařené, nicméně jedlé, určitě ne odporné. Pokud na stránky tohoto tipu nechodíte, tak v tom prosím pokračujte. Děkuji.

  • Jitka Bublová | 1. 10. 2007 12:24

    Nevím, co si pan Naget Delov podle receptu uvařil za masakr, já mohu jen zopakovat svůj dřívější komentář, dělala jsem s hermelínem a bylo to vynikající, od té doby jsem dělala už několikrát, rodině vždy chutná a recept jsem předala dál (nejméně 4 lidem) a všem chutnalo, samé kladné ohlasy. Chápu, že každý má jinou chuť, ale slova o tom, že je to odporné a mělo by být staženo z těchto stránek, mi přijdou hodně hodně silná. Jak jse vidět i z ostatních komentářů, recept je ozkoušen, a co je na něm nekvalitního, to mi taky hlava nebere.

  • Jitka H. | 1. 10. 2007 09:00

    Pane Delove,pokud jste profesionální kuchař, měl byste si umět představit výslednou chuť pokrmu ještě před jeho uvařením. Kromě toho, že pravopis také nebude Vaší silnou stránkou, jste hulvát a primitiv.

  • mina kubikova | 1. 10. 2007 07:56

    no..co vam na to povedat. to ze nechutilo vam ....ok.....ale preco to stahovat , prave kvoli vam....tych 6 ludi , kt. pisu prave opak, su radi ze ten recept nasli. vlastne co to pisem....len provokujete a ja som vam na to skocila...a to som si myslela, ze som imunna. prijemny den

  • Jarka O. | 30. 9. 2007 22:31

    Pane Delove, proti Vám je tady šest velmi spokojených, kteří recept vyzkoušeli a chutnal jim. Kuchař - jako profese - ještě nemusí být záruka kvality.

  • Naget Delov | 30. 9. 2007 21:50

    Přesto že nejsem zvyklý navštěvovat internetové stránky tohoto tipu, udělal jsem vyjímku a zkusil jsem uvařit pokrm na základě tohoto receptu. Něco tak odporného jsem nejedl již dlouhou dobu a můžete mi věřit, že to není mím špatným kuchařským uměním (už proto, že je to mé zaměstnání), ale především nekvalitou a neozkoušeností tohoto receptu. V jaké-koli restauraci či hotelu by tento pokrm neměl žádnou šanci a kdybych si něco takového dovolil já uvařit v práci, byl bych jistě ihned vyhozen. Doufám, že recept bude co nejdříve stáhnut z těchto stránek a nebude dalším lidem kazit chuť a náladu.

  • Michaela Šubrtová | 21. 5. 2006 14:29

    Dnes jsem to dělala i s tím hermelínem k obědu a musím říct že to bylo vynikající,pochválila mi to i celá rodina...Brzo zopakuji...děkuji za výborný recept.

  • Jitka Bublová | 10. 4. 2006 10:35

    Jako sýr jsem použila hermelín nakrájený na kostičky a trochu méně česneku. Vynikající záležitost!

  • Anděla Sobotková | 9. 4. 2006 12:12

    Dnes jsem zkoušela, je to vynikající, úžasná chuť, budu dělat častěji. Díky!

  • Libor Beneš | 12. 2. 2005 09:48

    Bylo to úžasné, ale raději jsem použil na dvě porce jen čtyři stroužky česneku a i tak to pro dva lidi bylo akorát.

  • Lucka K. | 1. 2. 2005 21:38

    Rychle, jednoduche a velice chutne. Urcite to zase nekdy udelam.

  • Michaela Zamrazilová | 28. 6. 2004 15:02

    Velice moc nám to chutnalo. Ještě lepší to bylo druhý den. Fakt pěkně proležené.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Rostlinný olej Šlehačka Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt

Mrkvánky

Mrkvánky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Brokolicová polévka s vločkami

Brokolicová polévka s vločkami

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Pečené brambory s cibulí

Pečené brambory s cibulí

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

95
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
32
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
19
Dušené vepřové v zelí
Dušené vepřové v zelí

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuře s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact