• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kotlety se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kotlety se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vepřové kotlety
    • brambory
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Syrové brambory nakrájíme na plátky asi půl centimetru široké. Na pekáč klademe první vrstvu brambor, aby pokryly celé dno, osolíme. Na brambory poklademe plátky masa a na maso další vrstvu brambor tak, aby pokryly maso. T
2
entokrát nesolíme, ale počkáme až na konec, aby se sůl nespláchla, až budeme zalévat šlehačkou. To je další krok, který uděláme. Nakonec osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Zapékáme přikryté, dokud ze neutvoří zlatá kůrka tj. asi 30-45 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana | 18. 4. 2013 10:46

    Mám podobný recept jen kotlety nejdříve osolím ,okořením podle chuti ,pak obalím pouze ve vajíčku a osmažím. Do šlehačky zašlehám něco málo kečupu a plnotučné hořčíce .jinak postup je stejný ,brambory na plátky,opečené kotlety ,brambory a nakonec zalýt ochucenou šlehačkou(radši víc než míň) :-P ;-) :-P

  • Ondřej (Psycho) Pavliska | 25. 5. 2007 13:19

    Tak sem to dnes udělal :-) dělal sem to asi hodinu v remosce a asi tak 15 minut před vypnutím sem tam nasypal hromadu sýra, bylo to opravdu výborný, takže hodnotím 1 ;-)

  • psycho | 24. 5. 2007 21:44

    Zejtra to budu zkoušet v remosce, tak dám vědět :-)

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Lucie Roháčková | 7. 1. 2006 14:57

    Recept byl moc dobrý, ale bohužel se mi nějak zdrcla šlehačka, takže to vypadalo jako tvaroh a voda i přesto to ale chutnalo výborně. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji

  • LUCIE HANZLICKOVA | 4. 5. 2005 00:02

    misto veproveho masa muzeme pozit kureci a pro rozmanitost muzeme pridat sterilovane nebo cerstve zampiony...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Brokolicové tagliatelle

Brokolicové tagliatelle

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Gratinovaná brokolice

Gratinovaná brokolice

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

47
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Smažené čínské nudle s kuřecím masem
Smažené čínské nudle s…
20
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
18
Bramboráky
Bramboráky

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact