• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kotlety se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kotlety se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vepřové kotlety
    • brambory
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Syrové brambory nakrájíme na plátky asi půl centimetru široké. Na pekáč klademe první vrstvu brambor, aby pokryly celé dno, osolíme. Na brambory poklademe plátky masa a na maso další vrstvu brambor tak, aby pokryly maso. T
2
entokrát nesolíme, ale počkáme až na konec, aby se sůl nespláchla, až budeme zalévat šlehačkou. To je další krok, který uděláme. Nakonec osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Zapékáme přikryté, dokud ze neutvoří zlatá kůrka tj. asi 30-45 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana | 18. 4. 2013 10:46

    Mám podobný recept jen kotlety nejdříve osolím ,okořením podle chuti ,pak obalím pouze ve vajíčku a osmažím. Do šlehačky zašlehám něco málo kečupu a plnotučné hořčíce .jinak postup je stejný ,brambory na plátky,opečené kotlety ,brambory a nakonec zalýt ochucenou šlehačkou(radši víc než míň) :-P ;-) :-P

  • Ondřej (Psycho) Pavliska | 25. 5. 2007 13:19

    Tak sem to dnes udělal :-) dělal sem to asi hodinu v remosce a asi tak 15 minut před vypnutím sem tam nasypal hromadu sýra, bylo to opravdu výborný, takže hodnotím 1 ;-)

  • psycho | 24. 5. 2007 21:44

    Zejtra to budu zkoušet v remosce, tak dám vědět :-)

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Lucie Roháčková | 7. 1. 2006 14:57

    Recept byl moc dobrý, ale bohužel se mi nějak zdrcla šlehačka, takže to vypadalo jako tvaroh a voda i přesto to ale chutnalo výborně. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji

  • LUCIE HANZLICKOVA | 4. 5. 2005 00:02

    misto veproveho masa muzeme pozit kureci a pro rozmanitost muzeme pridat sterilovane nebo cerstve zampiony...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná

Buchta (koláč) z přesnídávek -…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

44
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
36
Šopský salát
Šopský salát
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
32
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact